Η Δ. Παπανδρέου σε θεατρική παράσταση; Τι λεει ο Σ. Τζώρτζoγλου στο TLIFE!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου που πρωταγωνιστεί μαζί με την ομάδα “ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ” στην θεατρική παράσταση “ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;” της Αθηνάς Παππά που ξεκινά αυτή την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μίλησε στο TLIFE για τα ασυνήθιστα guest που συζητούνται.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη παράσταση με θέμα τον κανιβαλισμό, την κοινωνική και συναισθηματική πείνα. Συνδυάζει αλληγορικά και ρεαλιστικά στοιχεία, σκληρό και ποιητικό λόγο, καθημερινό και ακαδημαϊκό.

Οι προσωπικές ιστορίες που κουβαλούν πέντε διαφορετικοί άνθρωποι μας παραδίδονται μέσα από την κίνηση και έκφραση του σώματος, τον ήχο και τη μουσική, το σκοτάδι και το φως και όλα αυτά με πολύ χιούμορ. Ενώ κρύβει και εκπλήξεις αφού κάθε παράσταση θα έχει έναν guest ο οποίος θα μοιράζεται μία προσωπική του εμπειρία.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου που βρίσκουμε στον ρόλο του αφηγητή απάντησε στο TLIFE σχετικά με την ενδεχόμενη συμμετοχή της Δήμητρας Λιάνη στην παράσταση “Δεν είναι σίγουρο ακόμα. Νομίζω ότι θα συμμετέχει, δεν ξέρω. Θα δει πρόβες. Έχει πει ότι θα ‘ρθει σε πρόβα.”
Ενώ όπως ανέφερε σιγά σιγά συμφωνούν και άλλοι επώνυμοι να συμμετέχουν ως guest όπως και ηθοποιοί.
“Κοιτάχτε έχουν πει διάφοροι ναι. Εγώ προσωπικά είδα τον κύριο Μαμαλάκη, ότι θα έρθει σίγουρα, έχει δεχτεί. Έχει έρθει σε πρόβα το έχει δει και έχει σκεφτεί κάποια πράγματα για να μιλήσει, καθώς η παράσταση είναι γύρω από τον κανιβαλισμό στις ανθρώπινες σχέσεις”.
Το μότο της παράστασης είναι ικανό να περιγράψει την κανιβαλιστική διάθεση του καθένα μας. “Πεινάει κανείς; Όλοι πεινάμε. Η πείνα φαίνεται στα πρόσωπά μας, στα πρόσωπά τους, στα μάτια τους, στα μάτια μας, στα μάτια όλων”!
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράσταση «ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?» σημείωσε μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι στο OFF OFF THEATER FESTIVAL, ενώ στο ίδρυμα Κακογιάννη που ξεκινά την Πέμπτη θα ανέβει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Ρεπορτάζ : Λία Παππά

Read More

And More