Το οριστικό τέλος για Αλέξια – Ραπτόπουλο κι η μετακόμιση στην Αμερική!

Η γνωστή τραγουδίστρια, Αλέξια και ο Κυριάκος Ραπτόπουλος αποφάσισαν, ύστερα από 14 χρόνια γάμου, να χωρίσουν και φαίνεται πως είναι οριστική η απόφασή τους. Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα ”Espresso”, κοντινοί τους άνθρωποι δήλωσαν ότι δεν υπάρχει πια πιθανότητα επανασύνδεσης και η Αλέξια, ήδη ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, δημιουργεί και ονειρεύεται. Για την ακρίβεια, έχει εγκατασταθεί στην Αμερική και έχει πάρει την απόφαση να δοθεί ολοκληρωτικά στο τραγούδι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 14 χρόνια, όταν η Αλέξια εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκείνος ενθουσιάστηκε μαζί της από την πρώτη ματιά και την πολιόρκησε. Η φιλική στην αρχή, σχέση μεταξύ τους εξελίχθηκε σε ένα φλογερό ειδύλλιο.

Τα προβλήματα, όμως, δεν άργησαν και πολύ να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο πρώτος χωρισμός ήρθε το 1997, κράτησε για 2 ολόκληρα χρόνια και όλοι νόμιζαν ότι δεν θα ξαναέβρισκαν. Μία τυχαία συνάντησή τους, όμως, ήταν αρκετή, για να μην βρει άδοξο τέλος ο έρωτάς τους, και η επανασύνδεση αναπόφευκτη. Το 2008, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους τα προβλήματα και η σχέση τους τελικά ”πάγωσε” οριστικά στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη.

Διάβασε περισσότερα στη ”Real Life” που κυκλοφορεί!

Read More

And More