Χ. Χολίδης: ”Θα τα παράταγα όλα για μία γυναίκα!”

Ο Χρήστος Χολίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΟΚ”, μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του και εξομολογήθηκε ότι έχει περάσει μεγάλες καψούρες. Ο 31χρονος τραγουδιστής και παρτενέρ της Μαρίας Μπεκατώρου στο ”Just the two of us”, σπάνια κλαίει και δεν του αρέσει να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά του.

Στη συνέντευξή του δήλωσε ότι: ”Δεν είμαι τύπος που έρχεται η γυναίκα σο σπίτι και ανάβω κεριά αμέσως. Είμαι όμως υπερπροστατευτικός και θέλω να νιώθει ασφάλεια εκείνη που είναι δίπλα μου. Έχω κάνει τα πιο ακραία πράγματα, έχω κάνει και τα πιο απλά. Όρια πάντως, δεν έχω”, είπε και στη συνέχεια παραδέχτηκε πως δεν είναι ερωτευμένος, αλλά υπάρχει μία γυναίκα για την οποία θα τα παράταγε όλα. ”Για τη Μόνικα Μπελούτσι. Θα μου έλεγε ”Χρήστο, κρυώνω” κι εγώ θα έβαζα φωτιά στο αυτοκίνητο για να ζεσταθεί”, συμπλήρωσε με χιούμορ εκείνος.

Αποφεύγει συστηματικά να μιλάει για τα προσωπικά του. ”Από τον καιρό που με έμαθε ο κόσμος, αποφάσισα ότι δεν θα μιλήσω ποτέ για τα προσωπικά μου. Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και αισθανθώ κι εγώ έτοιμος, μπορεί. Με μία θα με δείτε, αυτή θα είναι και η μοναδική”, παραδέχτηκε κι εμείς ευχόμαστε να τη βρει σύντομα. Επιπλέον, δήλωσε ότι έχει κλάψει κι έχει περάσει μεγάλες καψούρες, όμως ατσαλάκωτος δεν είναι. ”Έχω χρόνια να κλάψω πλάκα πλάκα. Μπορεί όμως να δακρύσω για κάτι άσχετο. Τελευταία φορά είχα κλάψει για κάποιον που είδα στα φανάρια. Όμως, δεν θυμάμαι ποτέ να έκλαψα για κάτι προσωπικό μου”, συμπλήρωσε.

Τέλος, μίλησε για ακόμα μία φορά με τα καλύτερα λόγια για την παρτενέρ του, Μαρία Μπεκατώρου και πρωταγωνίστρια του νέου του video clip, και σχετικά με το show που συμμετέχουν οι δυο τους είπε χαρακτηριστικά: ”Το πόσο ευθύνεται ο ένας ή ο άλλος στην ψηφοφορία δεν το ξέρει κανένας. Και δεν έχει σημασία αν ψηφίζουν εμένα ή την Μαρία. Το αποτέλεσμα είναι ένα. Εγώ πάντως είμαι της άποψης ”ο τολμών νικά”. Μπαίνω στη μάχη και ό,τι γίνει!”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More