Γ. Σαββιδάκης, Η. Ψινάκης: Τι είπαν για τον αποκλεισμό από τη Eurovision…

Μετά τον αποκλεισμό τους από την Eurovision για διαφορετικούς λόγους τον καθένα, o Γιάννης Σαββιδάκης και ο μάνατζερ του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Ηλίας Ψινάκης έκαναν καυστικές δηλώσεις στα κανάλια.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε με βαριά λόγια για το γεγονός ότι ενώ είχαν επανειλημμένως είχαν ενοχλήσει τους υπεύθυνους της ΕΡΤ σχετικά με τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό, δεν είχαν λάβει απαντήσεις.

“Εμείς δεν αποκλειστήκαμε, ήταν σαν να πούμε διαζύγιο, γιατί όχι εγώ τόσο όσο τα παιδιά πηγαίναν επί καθημερινής βάσεως στην ΕΡΤ προσπαθώντας να βρουν τις προϋποθέσεις, ποιες είναι, αφού είχαμε καταθέσει το φάκελο. Δηλαδή η ΕΡΤ είχε κάνει μία μεγάλη απροσεξία, είχε παραλάβει φακέλους, χωρίς να υπάρχουν οι όροι. Δηλαδή, θα μπορούσε να πάει και μία 80 χρονών κυρία ή ένα παιδί 7 χρονών να καταθέσει φάκελο.”

Αστειευόμενος, σχετικά με την κατάσταση και θίγοντας τα κριτήρια με τα οποία επιλέγει η ΕΡΤ τους διαγωνιζόμενους είπε: “Εάν μας λέγαν ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις οι εξής: α) θέλουμε ο διαγωνιζόμενος για παράδειγμα να είναι 18 μέχρι 28, θέλουμε δεύτερον να είναι πάνω από 1,75, άντρας/γυναίκα, γυναίκα να είναι πάνω από 1,70, θέλουμε στο δεξί πόδι να έχει μία ουλή από ένα πέσιμο σε ηλικία 12 ετών με 4 ράματα, θέλουμε να έχει 2 σφραγίσματα στον αριστερό κάτω τραπεζίτη. Θα λέγαμε ότι δεν μπορούμε γιατί δεν έχουμε τα σφραγίσματα!”

Στους λόγους που η ΕΡΤ απέκλεισε τον κ.Σαββιδάκη φαίνεται όπως δήλωσε να είναι ότι στερείται εμφανίσεως σε ριάλιτι παιχνίδι. “Και μάλιστα μας είπανε, ότι φέτος η ΕΡΤ, αυτό είναι για εμένα το σκανδαλώδες, ότι η ΕΡΤ θέλει παιδιά από ριάλιτι, όπως λέει, κέρδισε η Γερμανίδα. Δηλαδή, “monkey see, monkey do”, δηλαδή “ό,τι βλέπει ο πίθηκος το κάνει”. Το είπανε στα παιδιά της εταιρείας μου, δεν το είπανε σε εμένα, δεν μου λένε ψέματα τώρα οι άνθρωποι” “Όταν σου λένε ότι θα πρέπει να είναι από ριάλιτι και εγώ δεν είμαι, τι θα πρέπει να κάνω, να μπω σε ριάλιτι; Δεν προλαβαίνω!

Ο Ηλίας Ψινάκης μετά την απόρριψη της υποψηφιότητας του Θεοχάρη Ιωαννίδη δήλωσε σύμφωνα με το zappit “Υπάρχει πολιτική παρέμβαση στις υποψηφιότητες για την Eurovision. Επιστρέφω στην Αθήνα για να απαντήσω. Δε θα το ανεχτώ !”

Επίσης καθώς ετοιμαζόταν να επιστρέψει Αθήνα είπε στις κάμερες. “Το ποιος έχει το πακέτο το κανονίζει ο κόσμος. Η Eurovision δεν είναι θέμα ερμηνευτή, δεν έχει σχέση με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, έχει σχέση με τον Κορκολή στη συγκεκριμένη περίπτωση που γράφει το τραγούδι και τον Ζακκα που γράφει το στίχο, είναι μουσικός διαγωνισμός. Επιλέγει ο κόσμος. Ενώ σχετικά με την επιτροπή που χειρίζεται το θέμα είπε χαρακτηριστικά “θέλουν low profile και να πάμε σαν τις γύφτισσες!”

Συμπλήρωσε ακόμη, ότι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα λόγω κάποιου προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του.

Δες το βίντεο:

Read More

And More