Σ. Φειδά : Δεν αντέχω τη ζήλια!

Γνωρίσαμε τη Σίσσυ Φειδά από την τηλεοπτική εκπομπή “Σπίτι από την αρχή” και έκτοτε έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα με την λαμπερή της παρουσία αλλά και τις δηλώσεις της. Η Σίσσυ αυτή τη φορά αναφέρεται στην βαφτισιμιά της Κατερίνα με την οποία όπως λέει έχουν πολλά κοινά στοιχεία, όμορφες αλλά και ακραίες προσωπικές τις στιγμές καθώς και για την εκπομπή της “Σπίτι από την αρχή”.

“Την Κατερίνα την νιώθω σαν κόρη μου. Τις προάλλες με συγκίνησε πολύ, γιατί λόγω των εορτών πήγαμε μαζί για να της πάρω το δώρο της και επειδή ακούει για την οικονομική κρίση, τα μισά από αυτά που της είχα διαλεξει τα επέστρεψε με την δικαιολογία ότι αυτά που ήδη έχει της είναι αρκετά.” είπε για την επτάμισι ετών βαφτισιμιά της σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό HELLO!. Ενώ συμπλήρωσε ότι θέλει να κάνει ένα παιδί επειδή θα την εμπνεύσει ο άνθρωπος που είναι δίπλα της. “Αν δεν συμβεί αυτό θα υιοθετήσω” είπε χαρακτηριστικά.
Η Σίσσυ στην συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει φτάσει αρκετές φορές κοντά στο γάμο αλλά δεν παντρεύτηκε λόγο των ανασφαλειών της και του timing . “Έφτασα αρκετές φορές στο παρά πέντε από τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά δεν το τόλμησα μέχρι τώρα.”
“Δεν αντέχω τη ζήλια” απάντησε όταν ρωτήθηκε τι θεωρεί μελανό σημείο σε μία σχέση, ενώ εκμυστηρευτηκε ότι ένας σύντροφός της κάποτε είχε βάλει να παρακολουθούν το κινητό της!
Αναφορικά με την εκπομπή της η Σίσσυ δήλωσε πως σκοπός της ήταν να “βοηθά οικογένειες που έχουν ανάγκη” και αυτές “δεν αισθάνονται ότι τις εκμεταλλεύεται η τηλεόραση, αλλά αντιθέτως νιώθουν ευγνωμοσύνη που τους προσφέρουμε χείρα βοηθείας”.

Ενώ για την απήχηση του συνεργάτη της Γιώργου Λαπαθάκη είπε “Καμαρώνω και χαίρομαι για τον Γιώργη. Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ.” Και πρόσθεσε αστειευόμενη “Δεν σου κρύβω μάλιστα ότι πολλές φορές του έχω πει ότι “αν έπαιρνα είκοσι ευρώ κάθε φορά που μου ζητούν το τηλέφωνό σου, θα ήμουν πλούσια”.

Στην πιθανότητα να δεχόταν να παρουσιάζει μια πρωινή εκπομπή η Σίσσυ Φειδά απαντά “Έχω μάθει στη ζωή μου ποτέ να μην λέω ποτέ” αλλά θα δυσκολευόταν στο πρωινό ξύπνημα. “Όσα χρήματα κι αν μου έδιναν, θα ήμουν πολύ δυστυχισμένη αν θα έπρεπε να σηκώνομαι από τα χαράματα.”

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Read More

And More