Η Γκαλένα Βελίκοβα στο ”Dancing with the stars”!

Η Γκαλένα Βελίκοβα, κριτής του περσινού ”Dancing with the stars”, βρέθηκε στο πλατό του ”10 με 1 μαζί”, όπου και μίλησε για την φετινή επικείμενη εμφάνισή της εκεί.

”Έκλεισα με το Dancing, το ίδιο και ο Λάτσιος”, επιβεβαίωσε η Γκαλένα, ενώ ο Σπύρος Χαριτάτος, που πρόσφατα μίλησε για την κοπέλα του από την Τουρκία και ο οποίος θα είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους του show, είπε πως ο διευθυντής και κριτής του, Γιάννης Λάτσιος, θα είναι σκληρός μαζί του: ”Θα είναι άμεμπτος. Μου είπε : ”ό,τι έχω να σου πω, θα σου το πω στον αέρα”. Ξέχνα φιλίες κ.τ.λ.”

Η Γκαλένα Βελίκοβα σχολίασε και τα ονόματα που εμφανίζονται ως πιθανοί διαγωνιζόμενοι του ”Dancing with the stars”, λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Η Σοφία Αλιμπέρτη και πολύ ωραίο κορμί έχει, και πολύ όμορφη γυναίκα είναι, και πολύ έντονο ταπεραμέντο διαθέτει. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκτός από το επάγγελμά του, πιστεύω ότι έχει πολύ καλή τεχνική, είναι καλλιτεχνική φύση, εκδηλώνεται πολύ συχνά και πιστεύω θα τα πάει καλά. Ο Ζοro, βγαίνει σε Paso Doble, οπότε έχει και τη στολή έτοιμη. Ο Ανδρέας Φουστάνος, μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις ενός τέτoιου show. Πρέπει να έχει λίγο χρόνο, να αγαπάει και τη μουσική κατά κάποιο τρόπο, στην πορεία, θα μάθει και χορό.”

Επιπλέον, ακούστηκαν τα ονόματα της Χριστίνας Κολέτσα, της Όλγας Φαρμάκη, του Γιώργη Λαμπαθάκη, του Αλέξανδρου Παρθένη, του Χάρη Χριστόπουλου και της Άννας Πρέλεβιτς, για την οποία ο Σπύρος Χαριτάτος διευκρύνησε ότι δεν έχει δεχθεί ακόμα επίσημη πρόταση, αλλά βρίσκεται μέσα στο σχεδιασμό της παραγωγής.

Τέλος, ο Σπύρος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: ”Γνωρίζω σίγουρα δυο γυναίκες που θα χορέψουν στους ρυθμούς του Dancing. Η μία είανι τηλεοπτικό πρόσωπο, έχει συμμετάσχει σε εκπομπές είτε έχει κάνει μικρή παρουσίαση, και η άλλη είναι μαμά, έχει περάσει από την TV ως celebrity τύπος κι έχει φιλοξενηθεί στα περιοδικά, αν ανοίξεις τα περιοδικά θα την βρεις.”

Read More

And More