Ι. Τριανταφυλλίδου – Θ. Αλευράς: ”Ο έρωτας είναι το παν…”

Σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό ”HELLO”, οι ηθοποιοί Ιωάννα Τριαντφυλλίδου και ο Θανάσης Αλευράς, μίλησαν για τους ”Ήρωες” που υποδύονται στο θέατρο ”Μικρό Παλλάς” για 4η χρονιά και ανέφεραν ότι μεγάλο μέρος της παράστασης έχει παραμείνει ίδιο αλλά έχουν έρθει νεόι ηθοποιοί, έχουν προστεθεί κείμενα και έχει ανανεωθεί μουσικά.

Και οι δύο ηθοποιοί παραδέχτηκαν ότι η σάτιρα είναι η ”λοξή” πλευρά των πραγμάτων και ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες, αφού εκείνη και το χιούμορ σε βοηθούν να γελάσεις, να αυτοσαρκαστείς, να δεις τα πράγματα γύρω σου περισσότερο αισιόδοξα και να ξεπερνάς τις δυσκολίες πιο ανώδυνα. Στις μέρες μας, ”ήρωας” για τους ίδιους είναι όποιος καταφέρνει να διατηρεί τα όνειρά του και τα θέλω του, όποιος μπορεί να κάνει την υπέρβαση.

Ο έρωτας στη ζωή τους παραδέχτηκαν ότι παίζει βασικό ρόλο. Ο Θανάσης είπε για την ακρίβεια: ”Είναι σαν ένας μεγάλος καθρέπτης, είτε μπορείς να τον αντέξεις, είτε όχι. Ο έρωτας θέλει μεγάλη γενναιοδωρία. Αν την έχεις, τον ζεις” και η Ιωάννα συμπλήρωσε: ”Ο έρωτας μόνο, μπορεί να σε φτάσει στα άκρα, στην απόλυτη ευτυχία ή δυστυχία. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν” και αποκάλυψαν ότι δεν ερωτεύονται εύκολα, ούτε είναι το ίδιο παρορμητικοί, όπως παλιότερα.

Κλείνοντας, ο Θανάσης ανέφερε ότι συνήθως θυμώνει εύκολα, αλλά δεν το δείχνει, ενώ η Ιωάννα προσπαθεί να μην θυμώνει, για να μην φθείρεται και χαλάει την ενέργειά της σε ασήμαντα πράγματα και ο καθένας έδωσε την ευχή του για τον άλλο.

Διάβασε περισσότερα στο ”HELLO” που κυκλοφορεί!

Read More

And More