Χ. Χολίδης στο TLIFE: “Θέλω να πάω στην εκπομπή της Μπεκατώρου με την κούπα!”

Λίγο πριν το μεγάλο αποψινό τελικό του “Just the 2 of us”, ο Χρήστος Χολίδης μίλησε για την εμπειρία του μέσα στο παιχνίδι, την αγάπη του κόσμου και τη μοναδική παρτενέρ του, την Μαρία Μπεκατώρου.

Το TLIFE πέτυχε τον γνωστό τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της χθεσινής του πρόβας και τον ρώτησε όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για τον μεγάλο τελικό. “Δεν περιμέναμε πως θα φθάσουμε ως εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τη συμπαράσταση του κόσμου”, λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: “Για ‘μένα σημαντικό είναι που καταφέραμε να φθάσουμε στον τελικό και ο κόσμος μας έχει στηρίξει. Είμαι μ’ ένα κορίτσι που δεν είχε σχέση με το τραγούδι, αλλά μέσα από την προσπάθεια κατάφερε να κάνει τόσα πολλά. Το ότι η Μαρία δεν είχε ξανατραγουδήσει και καταφέραμε να φθάσουμε στον τελικό, νομίζω πως είναι μια μεγάλη νίκη”.
Ο γνωστός τραγουδιστής, ανέφερε πως υπήρχαν πολλά δυνατά ζευγάρια στο παιχνίδι. “Υπήρχαν πολύ δυνατά ζευγάρια και σημαντικοί καλλιτέχνες. Δεν είχαμε και το φάσμα των τραγουδιών που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε, καθώς είναι συγκεκριμένα τα κομμάτια, που έπρεπε να πει η Μαρία. Όπως καταλαβαίνεις ήταν επίτευμα αυτό που έγινε”, σημείωσε.
Για τις πιθανότητες που έχουν να βγουν νικητές, ο Χρήστος είπε το εξής: “Οι πιθανότητα να κερδίσουμε είνα 50-50, αλλά σημασία έχει που φθάσαμε ως το τέλος. Το ποιος θα κερδίσει θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο κόσμος ψηφίζει γι’ αυτόν το σκοπό και νικητές θα είναι τα παιδιά των Special Οlympics, αφού γι’ αυτούς γίνεται όλο το παιχνίδι.”
Πώς ήταν, όμως, ο Χρήστος ως δάσκαλος της Μαρίας Μπεκατώρου;
“Δεν ήμουν αυστηρός με την Μαρία. Δεν την άγχωνα ποτέ. Δεν την πίεζα ποτέ. Εξάλλου είναι άνθρωπος που δουλεύει πολύ και της άρεσε αυτό που έκανε, οπότε δεν μπήκα στη διαδικασία να την πιέσω για κάτι”, είπε και πρόσθεσε πως οι δυο τους έγιναν καλοί φίλοι μέσα από το παιχνίδι.
Ακόμη, ο ταλαντούχος τραγουδιστής αποκάλυψε το εξής: “Με την Μαρία γίναμε φίλοι. Η σχέση μας ήταν άριστη και δεν τελειώνει στο παιχνίδι. Τώρα ξεκινούν τα καλά και για εμένα και για εκείνη. Θα είμαι δίπλα της και στη συνέχεια, σε ό,τι χρειαστεί”, ανέφερε και δήλωσε πως θα πάει στην εκπομπή της, όπως της έχει υποσχεθεί. “Θέλω να πάω στην εκπομπή της Μαρίας με την κούπα (γέλια). Φυσικά και θα πάω με πολύ χαρά”, είπε με μια δόση χιούμορ.
Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως δεν υπάρχει άγχος για τον τελικό. “Τώρα κάνουμε πρόβα και είμαστε πολύ χαλαροί. Κάνουμε πλάκα με την Μαρία και περνάμε καλά. Νομίζω ότι ο κόσμος θα ήθελε πολύ να δει που κάνουμε πρόβα και χορεύουμε”.
Ο ίδιος μίλησε, μάλιστα, και για τις χορευτικές δεξιότητες, που απέκτησε χάρη στο παιχνίδι. Ο Χρήστος εξήγησε ότι ως λαϊκός τραγουδιστής ήταν αρχικά σφιγμένος στην κίνησή του, κάτι που δεν συμβαίνει πια. “Με τη βοήθεια της χορογράφου μας προσπαθούμε να έχουμε όσο καλύτερη κίνηση μπορούμε. Και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην χορογράφο που κατάφερε να λυγίσει αυτό το κορμί. Νομίζω ότι πλέον θα γίνω χορευτής...”, ανέφερε.
Ποια ήταν, τέλος, η καλύτερη στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι;
“Ήταν τα Χριστούγεννα που μαζευτήκαμε όλοι μαζί στη σκηνή και βγήκαμε να τραγουδήσουμε. Είχαμε περάσει πολλές ώρες στις πρόβες και όταν βρεθήκαμε ξανά μαζί, είχαμε πολλά να πούμε”, κατέληξε.

Read More

And More