Δ. Νoμικού: “Ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα εκεί που δεν το περιμένεις!”

Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, το “Just the 2 of us”, την προσωπική της ζωή και τον έρωτα μίλησε η Δούκισσα Νομικού.

Η νεαρή παρουσιάστρια-μοντέλο μεταμορφώνεται σε βασίλισσα του χιονιού και αποκαλύπτει τις κρυφές πτυχές του εαυτού της. Η ίδια αν και κρατά ένα χαμηλό προφίλ στις σχέσεις της και αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά της, αποκαλύπτει στο “Glam” πως ο έρωτας είναι κάτι το μοναδικό και έρχεται στη ζωή σου, χωρίς προειδοποίηση. “Ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα εκεί όπου δεν το περιμένεις… ξαφνικά, απρόσμενα, αναπάντεχα!”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
“Είμαι καλύτερα από ποτέ. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ισχύει ό,τι γράφεται.. Το 2010 ήταν σταθμό σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Το 2011, όμως, έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για ‘μένα”, παραδέχτηκε η Δούκισσα Νομικού.
Μιλώντας για την κριτική επιτροπή του “Just the 2 of us” ανέφερε πως δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή, αντίθετα, βοήθησε τα ζευγάρια να εξελιχθούν. “Δεν πιστεύω ότι ήταν αυστηρή. Απλά έλεγε τη γνώμη της και νομίζω πως με αυτήν τη στάση βοήθησε πολλά ζευγάρια να βελτιωθούν… Τώρα τραγουδάνε πολύ πιο καλά απ’ ότι στην αρχή”, είπε.

Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, η ίδια δήλωσε το εξής: “Θα ήθελα να πιστεύω ότι πλέον η σχέση μου με τον Γιώργο είναι κυρίως φιλική παρά επαγγελματική” και πρόσθεσε πως από την τηλεόραση προτιμά να κρατά όλα τα καλά που της δίνει.
Στην ερώτηση, αν θα ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι, μιας και έχει τα γονίδια, η ίδια είπε: “Αυτό το κάναμε για πλάκα και το διασκεδάσαμε! Μωρέ, τα γονίδια μπορεί να τα έχω, αλλά πραγματικά και να θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι, νομίζω πως εκείνο θα με σνομπάρει”.
Τέλος, μιλώντας για τη σχέση της με τον πατέρα της, η Δούκισσα εξομολογήθηκε πως της έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. “Ο μπαμπάς μου μου έχει εμπιστοσύνη και όταν με βλέπει κάπως προβληματισμένη, μου λέει: “Προχώρα δεν σε φοβάμαι εσένα. Θα τα καταφέρεις”. Αυτό μου δίνει δύναμη και κουράγιο”.

Read More

And More