Θ. Αθερίδης: “Έχω 11 χρόνια να πιω αλκοόλ”!

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε ο Θοδωρής αθερίδης, όπου μίλησε για το πρόβλημα αλκοολισμού που είχε αντιμετωπίσει, τηην πορεία του στο χώρο, την κορούλα του, αλλά και την Ζέτα Μακρυπούλια.

“Δεν μου αρέσει η εικόνα του ξερόλα στη τηλεόραση”, είπε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή “Πολύ Μπλα Μπλα” και πρόσθεσε πως οι περισσότεροι φίλοι του είχαν πέσει θύματα της ηρωίνης. Στα 19 του χρόνια πήγε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και ένιωσε πολύ τυχερός, που παρόλο που δεν είχε κάποιο γνωστό, κατάφερε να βρεθεί εκεί.
Ο ίδιος ανέφερε πως η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του ήταν όταν απέκτησε την κόρη του, η οποία είναι τώρα 20 χρόνων και σπουδάζει ηθοποιός. “Η σχέση μου με την κόρη μου είναι άψογη. Είναι ένα αξιαγάπητο παιδί 20 χρόνων που θέλει να γίνει ηθοποιός και έχει ξεκινήσει τις σπουδές της. Είναι πολύ γλυκό πλάσμα με καλό χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος για ‘κείνη”, δήλωσε.
Όσον αφορά το πρόβλημα αλκοολισμού που είχε ο γνωστός ηθοποιός υπογράμμισε πως έχει κόψει το ποτό εδώ και 11 χρόνια. “Τα τελευταία 11 χρόνια δεν έχω πιει ούτε γουλιά. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέσει ξανά σε κάτι τέτοιο”, είπε και πρόσθεσε: “Στους Ανώνυμους Αλκοολικούς λέμε ότι το ποτό είναι σαν τον “τοκογλύφο”. Σου δίνει πρώτα και μετά στα ζητά όλα πίσω. Ο κόσμος υποφέρει από αυτό το πράγμα, υπάρχουν πολλοί αλκοολικοί που δεν ξέρουν ότι έχουν πρόβλημα”.
Τέλος μιλώντας για την Ζέτα Μακρυπούλια που πρωταγωνιστεί στην καινούρια του θεατρική δουλειά, ο ίδιος ανέφερε πως έχει μεγάλη ευθύνη απέναντί της. “Έχω μεγάλη ευθύνη για τη Ζέτα γιατί ήταν μαθήτρια μου. Αν η Ζέτα δεν είναι καλή αισθάνομαι ότι κάτι δεν έκανα κι εγώ καλά. Στο βαθμό που μου αναλογεί βέβαια. Άρα γι’ αυτό το πρόσωπο μόνο αγάπη νιώθω”, σημείωσε.

Read More

And More