Διάσημες star ισχυρίζονται ότι έκοψαν τα botox! Μας λένε όμως την αλήθεια;

Μετά από πολύχρονες δηλώσεις, ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι εντελώς φυσικά, μόλις την περασμένη εβδομάδα, όπως διαβάσαμε στην ”Daily Mail”, η ηθοποιός Nicole Kidman, παραδέχτηκε ότι κατά το παρελθόν έχει δοκιμάσει ενέσεις botox. Ωστόσο, η 43χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει, καθώς δεν της άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά η ίδια, είναι η τελευταία σε μια ατελείωτη σειρά από σταρ του εξωτερικού, που ορκίζονται τυφλά ότι έχουν πει αντίο στις συγκεκριμένες ενέσεις. Μπορούμε όμως, να τις πιστέψουμε;

Η 41χρονη Jennifer Aniston, παρόλο που το 2009 είχε κάνει αρκετές ενέσεις, τώρα δήλωσε: ”Το botox δεν είναι καλό, κάνει τις γυναίκες να φαίνονται μεγαλύτερες. Ηζεστασιά του προσώπου τους εξαφανίζεται. Βλέπεις γυναίκες που ξέρεις πως δεν είναι νέες, αλλά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την ηλικία τους”.

Η Cindy Crawford στα 44 της και παρόλο που το 2008 δεν είχε ίχνος ρυτίδας, δήλωσε: ”Δοκίμασα το botox, αλλά με τρόμαξε. Η πλαστική χειρουργική είναι τρομακτική. Όσο καιρό δεν χρησιμοποιείς αυτά τα πράγματα για να αλλάξεις το πρόσωπό σου, όλα είναι εντάξει.”

Η Kylie Minogue, όπως και η αδερφή της, Danni Minogue, που κάνανε στο παρελθόν ενέσεις, τώρα πια δηλώνουν, η μεν Kylie ότι είναι εύκολο πια να παρατηρήσεις στο πρόσωπό μου τις ρυτίδες και η Danni δήλωσε πως δεν θέλει πια να φαίνεται πλαστική και παραγεμισμένη από τις ενέσεις.

Η 39χρονη ηθοποιός Amanda Holden αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει ενέσεις τους τελευταίους 9 μήνες καθώς κι ότι την απωθούν πια, γιατί κάνουν όλους τους ανθρώπους να μοιάζουν ίδιοι μεταξύ τους.

Τέλος, η τραγουδίστρια Lulu, δήλωσε πως παρόλο που έκανε botox και στην αρχή της φαινόταν καταπληκτικό το αποτέλεσμα, άλλαξε γνώμη για τις ενέσεις αφού όπως είπε δεν σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη.

Εσύ, τι πιστεύεις;

Read More

And More