Ο. Παπαδάκου: Έχω κάνει στο παρελθόν δύο φορές πλαστική στήθους!

Η Ορθούλα Παπαδάκου και η καλή της φίλη Φώφη Μαστροκώστα μίλησαν για όλα στο περιοδικό ΟΚ!

Δύο φορές έφτασε να παντρευτεί η Ορθούλα Παπαδάκου, αλλά την τελευταία στιγμή η νύφη το… έσκασε!

«Θέλω πολύ να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Έχω φτάσει δύο φορές κοντά σε γάμο. Η πρώτη φορά ήταν στα είκοσί μου και η δεύτερη στα τριάντα. Ελπίζω στα σαράντα πια να γίνει. Με τον πρώτο υποψήφιο γαμπρό ήμαστε μαζί ενάμισι χρόνο. Είχε ζητήσει προίκα. Μόλις το άκουσα αυτό, χωρίσαμε. Την δεύτερη φορά η σχέση είχε συμπληρώσει ενάμισι χρόνο, θα παντρευόμασταν με πολιτικό γάμο, στον Καναδά. Ήταν όλα έτοιμα. Αλλά κοντά στα Χριστούγεννα, εξαφανίστηκε, χωρίς να μου πει τον λόγο. Μέχρι σήμερα, δεν έχω μάθει νέα του. Με είχε πειράξει πολύ. Για δύο μήνες δεν ήξερα τι μου γινόταν».

Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με την εδώ και επτά χρόνια στενή της φίλη Φώφη Μαστροκώστα και δεν δίστασε να μιλήσει για τον άνθρωπο που υπάρχει αυτό το διάστημα στην ζωή της.

«Αυτήν την περίοδο υπάρχει κάποιος στην ζωή μου, αλλά δεν θα τον δείτε πουθενά. Τον αγαπάω τρελά, τον λατρεύω. Και μπορεί να είναι μακριά, αλλά το αισθάνεται όταν δεν είμαι καλά. Και να μην τον παντρευτώ, υπάρχει τόσο έντονα στην ζωή μου, που δεν θα τον αφήσω ποτέ. Αν με ρωτούσες αν θα ήθελα να κάνω το παιδί του, θα σου απαντούσα ναι. Με έχει στηρίξει πολύ. Μαζί μπορούμε να είμαστε και παιδιά και φίλοι και εραστές. Είναι στην ζωή μου δέκα χρόνια, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια είναι αλλιώτικο το δέσιμό μας».

Για τις ανασφάλειες που μπορεί να της δημιουργεί ο χρόνος που περνάει:

Δεν ντρέπομαι να πω ότι αν κάτι με ενοχλήσει,θα το διορθώσω. Έχω κάνει στο παρελθόν πλατική στήθους, δύο φορές, πριν από το Survivor, τo 2002, και μετά. Έχω κάνει και botox. Πιστέυω ότι μας κάνει να νιώθουμε καλά, πρέπει να το διορθώνουμε.

Η αδελφή της Γωγώς Μαστροκώστα μίλησε για την προσωπική της ζωή, λέγοντας ότι τίποτα από όσα λέγονται και ακούγονται περί διαζυγίου της δεν ισχύει, ενώ περιέγραψε την αγωνία της για την περιπέτεια υγείας της Γωγώς:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν της στάθηκα όσο θα ήθελα, γιατί εκείνη ήταν στην Κύπρο και εγώ στην Ελλάδα, επομένως εκ των πραγμάτων δεν μπορούσα να είμαι πλάι της όσο πραγματικά θα ήθελα. Αλλά η Γωγώ έχει έναν εκπληκτικό σύζυγο που την στήριξε όσο κανένας. Δεν έβαλα στο μυαλό μου το κακό. Ήμουν σίγουρη ότι θα ξεπεραστεί. Μου αρέσει να σκέφτομαι θετικά και ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Read More

And More