Στον τελικό της Εurovision ο Γ.Αλκαίος!

Η Ελλάδα και το “Όπα” τα κατάφεραν! Στον τελικό της Eurovision o Γιώργος Αλκαίος!

ΩΡΑ : 23.52 Αρχίζει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.Μόνο 10 τραγούδια θα περάσουν. Οι χώρες που πέρασαν στη δεκάδα του τελικου είναι:

1)Βοσνία Ερζεγοβίνη 2) Μολδαβία 3) Ρωσία 4) Ελλάδα 5) Πορτογαλία 6) Λευκορωσία 7) Σερβία 8) Βέλγιο 9) Αλβανία και 10) Ισλανδία

Η συμμετοχή της Λευκορωσίας

ΩΡΑ: 23.47 Στιγμές αγωνίας… Όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα. Πάντως όταν οι παρουσιαστές της βραδιάς κατέβηκαν στο κοινό και ρώτησαν τυχαία ποιές ήταν οι καλύτερες συμμετοχές ακούστηκε το όνομα της Ελλάδας! Σε λίγα λεπτά βγαίνουν τα αποτελέσματα!

ΩΡΑ 23.22 Σιγά σιγά αρχίζουν να αποχωρούν οι θεατές από το στάδιο Τelenor Arena

ΩΡΑ 23.13 Τελευταία συμμετοχή του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2010 η Ισλανδία.Μια δυναμική μπαλάντα με γαλλικό τίτλο και αγγλικίο στίχο.

ΩΡΑ 23.08 Ήλθαν… στη σκηνή οι “πεταλούδες’ από τη Λευκορωσία

ΩΡΑ 23.04 Η σειρά της Fyrom με καλό τραγούδι και στοιχεία ράπ!

ΩΡΑ: 23:00 Η Πορτογαλία, ωραία εμφάνιση επίσης στα λευκά ντυμένη η τραγουδίστρια

ΩΡΑ 22.58 Βγαίνει στη σκηνή ο Γιώργος Αλκαίος! Όχι να το παινευτούμε αλλά είναι δυναμική η παρουσία του, ο κόσμος στο στάδιο δείχνει ενθουσιασμένος!

Το κοινό καταχειροκροτεί την Ελληνική συμμετοχή την ώρα που παίζει ο λυράρης! Ό Γ.Αλκαίος αποθεώνεται και όπως είπε η Ρίκα Βαγιάνη “Εδώ μιλούν τα γεγονότα”!

ΩΡΑ 22.53 Η συμμετοχή της Αλβανίας με 80΄ς κουστούμι και το βιολί που τη συνόδευε έκλεψε την παράσταση!

ΩΡΑ 22.50 Η εμφάνιση της Μάλτας με την τραγουδίστρια ντυμένη με ένα εντυπωσιακο λευκό φόρεμα που στη συνέχεια “έβγαλε φτερά”!

ΩΡΑ 22.47 Μόνος του στη σκηνή ο γλυκύτατος τραγουδιστής του Βελγίου παρέα με την κιθάρα του

ΩΡΑ 22.44 Η Πολωνία στη σκηνή του σταδίου με παραδοσιακές στολές και μήλα στα χέρια…

ΩΡΑ 22.39 Η …ώρα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης. Μια ροκ μπαλάντα με εφέ καπνού και ο τραγουδιστής αν και με μικρή πορεία στο τραγούδι ήταν αρκετά καλός!

ΩΡΑ 22.34 Η συμμετοχή της Σερβίας με δυνατή μουσική Γκόραν Μπρέκοβιτς και τον χαρακτηριστικό τίτλο “Εδώ είναι Βαλκάνια”! Δεν μας ενθουσίασε η κουπ του τραγουδιστή!

ΩΡΑ 22.30 Η ώρα της Λετονίας με δυναμική μπαλάντα

ΩΡΑ 22.25 Η Φιλανδία στη σκηνή με παραδοσιακό κομμάτι με τον πρωτότυπο τίτλο “μπορείς να ζήσεις από τη δουλειά σου”! και ξυπόλυτες τραγουδίστριες!

ΩΡΑ 22.21 Στη σκηνή η Σλοβακία , με την πανέμορφη τραγουδίστρια και τους χορευτές ντυμένους …δάσος!! Καταχειροκροτήθηκαν από όλο το στάδιο!

ΩΡΑ 22.16 Η σειρά της Εσθονίας και όπως είπε εύστοχα η παρουσιάστρια της βραδιάς Ρίκα Βαγιάνη οι τραγουδιστές είναι ντυμένοι σαν να βγήκαν από κολλέγιο αρρένων!

ΩΡΑ 22.13 Δεύτερη συμμετοχή η Ρωσία με έναν συμπαθέστατο τραγουδιστή, αλλά έπεσε λίγο το κέφι με τη θλιβερή μπαλάντα …

ΩΡΑ 22.09 Πρώτη στη σκηνή η Μολδαβία με μοντέρνο τραγούδι και εμφάνιση!

Όπως μεταδίδει ο Θάνος Κλωνόπουλος το στάδιο Τelenor Arena είναι σχεδόν άδειο!

ΩΡΑ 22.06 Οι παρουσιαστές της Νορβηγικής Τηλεόρασης καλωσορίζουν τους τηλεθεατές της Ευρώπης!

Δείτε το βίντεο της έναρξης:



ΩΡΑ: 22.00
Αρχίζει ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2010!


Ο πατέρας του Γιώργου Γιάννης Βασιλείου ήταν σίγουρος για τη νίκη του γιού του

ΩΡΑ: 20.12 Ο Γιώργος Αλκαίος και οι συνεργάτες του μόλις έφυγαν από το ξενοδοχείο για το Telenor Arena. Ήταν αισιόδοξος και πανέτοιμος για τη μεγάλη βραδιά!

ΩΡΑ: 20.00 Ήλθε η ώρα να μοιραστούν οι Ελληνικές σημαίες στους fans του Γιώργου!

ΩΡΑ 18:00 – Ο Γιώργος Αλκαίος φεύγει από το Telenor Arena με κατεύθυνση το ξενοδοχείο. Αφού βεβαιώθηκε πώς η τελευταία πρόβα πήγε μια χαρά, θα ξεκουραστεί τώρα όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί σε δύο ώρες θα πρέπει να ξαναβρεθεί στο στάδιο και να δώσει τον καλύτερο ευατό.

ΩΡΑ: 17.00 Η τελευταία πρόβα του Γιώργου πριν τον ημιτελικό!

Αυτή τη φορά, όλα πήγαν καλά! Ακόμα και τα μικρά σκηνοθετικά προβλήματα…

ΩΡΑ :16:15 – Ο Γ. Αλκαίος πρώτος στα προγνωστικά του ημιτελικού!

Η ψηφοφορία των Eurofans και των δημοσιογράφων που καλύπτουν την Eurovision έκλεισαν. Αφού είδαν και τις τελικές πρόβες ψήφισαν και έδωσαν τα δικά τους αποτελέσματα.

Όπως βλέπετε ο Γ. Αλκαίος έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις όσων βρίσκονται στο Όσλο και καλύπτουν τον διαγωνισμό. Ας ελπίσουμε η ψηφορορία με τα τελικά αποτελέσματα να συμφωνήσουν…

ΩΡΑ 16:06 – Οι δημοσιογράφοι στο press center έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ελληνικό φαγητό.

Μουσακά και τζατζίκι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από το κυλικείο της Eurovision, όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο των δημοσιογράφων για να μεταφέρουν σε όλη την Ευρώπη τους ρυθμούς της Eurovision.

ΩΡΑ 16:05 – Μόλις ξεκίνησε η πρόβα του ημιτελικού της Eurovision και ορίστε τι θα δείτε το βράδυ του διαγωνισμού. Η βραδιά δεν θα ξεκινήσει με μεγάλη τελετή έναρξης όπως συνηθιζόταν. Οι παρουσιαστές που φέτος είναι τρεις αντί για δύο, θα καλησπερίσουν όλη την Ευρώπη και αμέσως μετά θα ξεκινήσει να διαγωνίζεται η πρώτη χώρα που είναι η Μολδοβία.

ΩΡΑ 15:30 – Ο Γ. Αλκαίος μόλις κατέφθασε στο Telenor Arena για την τελευταία πρόβα πριν την μεγάλη βραδιά. Αυτή τη φορά δεν μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το στάδιο.

Το βράδυ στις 22.45 η …μεγάλη ώρα

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Σήμερα το βράδυ ο Γιώργος Αλκαίος θα πει το ”ΟΡΑ” του, που όπως φαίνεται από τα
προγνωστικά θα τον οδηγήσει στον τελικό. Ο πρώτος ημιτελικός λοιπόν ξεκινά σήμερα στις 21:00. Ο Γιώργος κι οι φίλοι του, θα εμφανιστούν 13οι στις 22:45μμ.

Ο Γιώργος, αγχωμένος για το βράδυ, δεν αποχωρίζεται ποτέ την ελληνική σημαία, η οποία ακούγεται πως είναι η ίδια με αυτή που κρατούσε η Έλενα Παπαρίζου όταν ανακηρύχθηκε νικήτρια και την είχε τόσο καιρό φυλαγμένη η Ναταλία Γερμανού. Πέραν όμως από τη σημαία, ο τραγουδιστής κρατάει πάντα μαζί του ένα αντικείμενο που έχει για φυλαχτό αλλά δεν έχει αποκαλύψει ποτέ σε κανέναν τι είναι.

Φημολογείται πάντως πως είναι κάποιο αγαπημένο αντικείμενο της γιαγιάς του που έχασε πρόσφατα και αγαπούσε πολύ. Ο ημιτελικός διεξάγεται στο «Telenor Arena» του Όσλο και μαζί με την Ελλάδα διαγωνίζονται (με σειρά εμφάνισης) οι εξής χώρες: Μολδαβία, Ρωσία, Εσθονία, Σλοβακία, Φινλανδία, Λετονία, Σερβία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Πολωνία, Βέλγιο, Μάλτα, Αλβανία, Πορτογαλία, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία και Ισλανδία.

Μείνε συντονισμένη για τις εξελίξεις. Το Tlife βρίσκεται ήδη εκεί με ανταποκριτή τον Θάνο Κλωνόπουλο και θα σου μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τι γίνεται στα παρασκήνια.


Read More

And More