Ο ”χαζομπαμπάς” Orlando Bloom βόλτα με τον νεογέννητο γιο του!

Πολύ γλυκές εικόνες πατρικής αγάπης και στοργής, απαθανάτισε ο φακός της Daily Mail, με τον 34χρονο ηθοποιό, Orlando Bloom και τον, μόλις τριών εβδομάδων γιο του, Flynn.

Είναι η πρώτη φορά που ο φακός απαθανάτισε τον ηθοποιό ”παρέα” με τον γιο του στο Λος Άντζελες. Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον νεογέννητο Flynn να ακουμπάει στο στήθος του μπαμπά του, νιώθοντας σίγουρα ζεστασιά και ασφάλεια.

Η σύζυγός του και γνωστό μοντέλο Miranda Kerr, φαίνεται πως ξεκουραζόταν και οι δυο τους μαζί όμως, με την συνοδεία και την πεθερά του, Therese Kerr, βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα, κάνοντας βόλτα σε γνωστό πάρκο της περιοχής.

Η επόμενη φωτογραφία δημοσιεύτηκε από την προσωπική ιστοσελίδα της 27χρονης Miranda. Η ίδια αποκάλυψε ότι κατά την διάρκεια της γέννας δεν χρησιμοποίησε παυσίπονα, αλλά παραδέχτηκε ότι η διαδικασία ήταν πολύ επίπονη και δύσκολη για την ίδια.

Μάλιστα δήλωσε: ”Γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου και ζύγιζε περίπου 4 κιλά (ένα πολύ υγιές και μεγάλο αγοράκι)! Γέννησα φυσικά, χωρίς να πάρω κάποιο παυσίπονο, αλλά ο Orlando, ήταν μαζί μου καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού, με καθοδηγούσε και με ηρεμούσε. Δεν θα μπορούσα να το έχω κάνει χωρίς αυτόν. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι κι απολαμβάνουμε τις οικογενειακές μας στιγμές. Ο γιος μας είναι η μικρή μας ηλιαχτίδα”!

Read More

And More