Ν. Μουτσινάς: ”Στην αρχή της συνεργασίας μου με τον Γρηγόρη, επισκέφτηκα ψυχολόγο”!

Ο Νίκος Μουτσινάς, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ”Καφές με την Ελένη”, όπου μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σε ερώτηση, λοπόν, που του έγινε σήμερα από το πάνελ της εκπομπής, σχετικά με τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη, στον ”Όμορφο κόσμο το πρωί” εκείνος είπε χαριτολογώντας: ”Στην αρχή της συνεργασία μας, τα πράγματα ήταν λίγο περίεργα, μέχρι και ψυχολόγο επισκέφτηκα.” Και συνέχισε: ”Ήμασταν πολύ δυναμικοί χαρακτήρες και οι δύο και έπρεπε να βρούμε την χρυσή τομή. Κάτι το οποίο μας πήρε αρκετό καιρό. Όμως, μετά από ένα εύλογο διάστημα και ύστερα από την καταπληκτική ιδέα του Γρηγόρη με τη στήλη με τα τηλέφωνα, δέσαμε. Ήρθαμε πιο κοντά, περνούσαμε τέλεια και έκοψα κι εγώ τον ψυχολόγο.”

Όσον αφορά στην ψυχολογία και των δύο, ο Νίκος παραδέχτηκε πως βοήθησαν και τα νούμερα, που απογειώθηκαν μετά την ιδέα του Γρηγόρη. ”Γενικά μου άφησε μια πολύ καλή ανάμνηση όλο αυτό”, τόνισε κι έκανε εξίσου σαφές ότι ο Γρηγόρης αντιμετώπιζε όλα όσα είχαν ειπωθεί, ακόμα και τη σάτιρα που έκανε ο Νίκος στο κέντρο που εμφανιζόταν, πάντα με χιούμορ.

Τέλος, ο Νίκος ανέφερε ότι ο Γρηγόρης ”είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, αλλά μέσα του είναι σαν ένα δύο ετών παιδί”.

Read More

And More