Τα μυστικά της δίαιτας του Γ. Λιάγκα!

Ο διαιτολόγος του Γιώργου Λιάγκα, Δημήτρης Δελής μίλησε στην “Πρωινή Μελέτη” και αποκάλυψε τη διατροφή που ακολουθεί ο παρουσιαστής. Μάλιστα είπε πως η “Λιαγκοδίαιτα” θα κυκλοφορήσει και στα βιβλιοπωλεία ενώ περιέγραψε την ψυχολογία του τώρα που χάνει κιλά.

«Θα βγει και σε βιβλίο, δεν το ‘χει πει ακόμα, αλλά θα βγει και θα υπάρχουν όλα γραμμένα. Η «Λιαγκοδίαιτα» είναι η δίαιτα που είναι προσαρμοσμένη σε αυτόν που την κάνει. Θα το γράψουμε μαζί και θα βάλει και εκείνος το χιούμορ του μέσα» και συνεχίζει «Ο Γιώργος έχει καλό μεταβολισμό και μεγάλο πείσμα. Τα πρώτα 4-5 τα έχασε αμέσως. Ξεκίνησε και να γυμνάζεται με αερόβια και βαράκια. Κάνει σαν μωρό παιδί όταν βλέπει ότι χάνει κιλά».

Τι περιέχει όμως αυτή η διατροφή;

Τα φαγητά που τρώει ο Γ. Λιάγκας είνα όλα χαμηλά σε λίπος. Δηλαδή δεν τρώει, τυριά, τηγανιτά κλπ.
Τρώει υδατάνθρακες και ψωμί που όπως λέει ο διατροφολόγος, βοηθάει πολύ! Ακόμη τρώει σαλάτες, φρούτα, μπάρες δημητριακών, ίσως κάποιο σαντουιτσάκι και το απογευματινό του περιέχει και γλυκό! Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι το βράδυ τρώει κυρίως πιάτο, αφού τότε μπορεί. Αυτά που απαγορέυονται τελείως είναι τα τηγανιτά.

Όσο για τη Φαίη Σκορδά που είναι έγκυος είπε: «Έχει καλή σχέση με τη διατροφή, δεν κάνει υπερβολές και δεν έχει πάρει αρκετό βάρος. Ξεκίνησε με χαμηλό βάρος οπότε και 15 κιλά να πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν θα είναι πρόβλημα. Ούσα ψηλή έχει καλό μεταβολισμό και, αν προσέξει, μετά τους 2 μήνες θα επανέλθει πλήρως».

Δες το βίντεο

Read More

And More