Λούλης vs Μακρυπούλια: ο ηθοποιός ξαναμίλησε!

Έχουν περάσει μερικές εβδομάδες από τότε που ο Χρήστος Λούλης έκανε την βαρύγδουπη δήλωση ότι δεν θεωρεί την Ζέτα Μακρυπούλια συνάδελφό του. Έκτοτε ακολούθησε ένα ντόμινο συζητήσεων και συνεντεύξεων σχετικά με το ζήτημα, και δεν υπήρξε εκπομπή ή περιοδικό που να μην ανέφερε την δήλωση του Χρήστου Λούλη.

Στο “γαϊτανάκι” μάλιστα των δηλώσεων μπήκαν και πολλοί άλλοι ηθοποιοί οι οποίοι σε συνεντεύξεις τους ζητούνταν από δημοσιογράφους να τοποθετηθούν πάνω στο θέμα Λούλης vs Μακρυπούλια και να δηλώσουν σε ποιο στρατόπεδο ανήκουν.

Όμως, όλο αυτό φαίνεται πώς κούρασε τον Χρήστο Λούλη ο οποίος τοποθετήθηκε εκ νέου μέσα από συνέντευξή του στην εφημερίδα “Έθνος”. Τι είπε;

“Δεν το πιστεύω όλο αυτό που έχει γίνει. Με παίρνουν όλη μέρα τηλέφωνο φίλοι για να με ενημερώσουν για τα νέα επεισόδια ενώ δέχομαι δεκάδες κλήσεις από κανάλια και δημοσιογράφους. Στα τόσα χρόνια που δουλεύω δεν υπήρξα ποτέ στο προσκήνιο ειδικά από τέτοιες καταστάσεις. Εξέφρασα την άποψή μου και ξεκίνησε ένα σήριαλ που δεν μου αρέσει και δε νομίζω ότι μου πηγαίνει. Για την ώρα δεν θέλω να μιλήσω, είμαι εν βρασμώ αλλά θα το κάνω σίγουρα για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Είναι απαράδεκτο να στήνουν ολόκληρο σήριαλ από μία μόνο δήλωσή μου».

Read More

And More