Μ. Σολωμού: ”Με έχουν βρίσει τόσο άσχημα, σε σημείο που αρρώστησα!”

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Σολωμού, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο ”Radar”, μίλησε για τις επαγγελματικές της ανησυχίες. Αναφερόμενη στο περιστατικό με τον Χρήστο Λούλη, διευκρύνισε πως δεν καταλαβαίνει ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, που συχνά βάζουν ταμπέλες σε άλλους ηθοποιούς.

”Με έχουν πει κατ’ επανάληψη ”τηλεοπτική ηθοποιό” -κι ας κάνω θέατρο- και είχα στεναχωρηθεί. Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτός είναι ”κουλτουριάρης” και αυτός ”εμπορικός”. Το λέω εγώ, που έχω ακούσει την ατάκα από σίριαλ που ήταν να κάνω: ”εσύ, δεν κάνεις γι’ αυτόν το ρόλο. Είσαι πολύ ροκ για το prime time, δεν είσαι οικογενειακή φιγούρα.” Μα τι βλακείες είναι αυτές;”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρία.

Κάποιες από τις δηλώσεις της, έχουν χαρακτηριστεί καυστικές κι έχουν παρεξηγηθεί. Η ίδια απάντησε πάνω σ’ αυτό: ”Για να δηλώσω κάτι, σημαίνει ότι μου έχει συμβεί. Όλα όσα έχω πει έχουν παρεξηγηθεί κυρίως από τα μεσημεριανά πάνελ στην τηλεόραση. Γι’ αυτό έκανα να δω τηλεόραση 2 χρόνια. Με έχουν βρίσει τόσο άσχημα, με έχουν προσβάλλει πάρα πολύ, σε σημείο που αρρώστησα.”

Επιπλέον, παραδέχτηκε πως η μοναδική φορά που την έφερε σε δύσκολη θέση ο γιος της, Αλέξανδρος, ήταν όταν της εμφανίστηκε με ένα βιβλίο του, δώρο της γιαγιάς του, για το πώς γεννιούνται τα παιδιά και ήθελε να το διαβάσουν μαζί. ”Παναγιά μου , είπα μέσα μου, δεν το έκαιγα καλύτερα;”, ανέφερε η ίδια.

Προς το παρόν, δεν θέλει να βάλει δεύτερο άντρα στο σπίτι της, γιατί πιστεύει πως αν μένεις με έναν άντρα στο ίδιο σπίτι, μετά γίνεστε αδέλφια. ”Είναι βασικός νόμος”, τόνισε και συμπλήρωσε: ”Πρώτη φορά που συγκατοίκησα, ήταν όταν ήμουν έγκυος, που δεν γινόταν κι αλλιώς δηλαδή. Έχω τη θεωρία με το γεφυράκι. Ο Σαρτρ και η Σιμόν Ντε Μπουβουάρ, που είχαν μια πολύ έντονη σχέση, μένανε σε ένα οικόπεδο με 2 σπιτάκια, που τα ένωνε ένα γεφυράκι. Όποτε ήθελαν περνούσαν απέναντι. Αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου”.

Τέλος, όσον αφορά στο σύντροφό της, Πάνο Μουζουράκη, δήλωσε πως τον θαυμάζει πολύ, καθώς κι ότι η απίστευτη αισιοδοξία του και ο τρόπος που χαίρεται τη ζωή του, την βοηθά να βγάζει τον καλό της εαυτό. Είανι ερωτευμένη κι η μοναδική δήλωση που έχει αναιρέσει μέχρι τώρα, είναι ότι ο έρωτας κρατάει ένα χρόνο, μόνο. ”Προς το παρόν διαψεύδομαι, γιατί έχει κρατήσει περισσότερο”, είπε η Μαρία.

Read More

And More