Φωτογράφος Καλλιόπη: ”Τι να τον κάνω τον 50αρη; Να σέρνομαι παρέα του;”

Η δημοφιλής Ελληνίδα φωτογράφος, Calliope, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ”Εspresso”, μίλησε αρχικά, για τις δίδυμες κορούλες της, Άντα και Ίντια. Όπως ανέφερε, δεν την αφήνουν σε ησυχία, η ζωή της είναι καταπληκτική και δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες στο μεγάλωμά τους.

Αποκάλυψε πως όταν της ανακοίνωσαν, ότι είναι έγκυος, ήταν η ωραιότερη είδηση που της είχαν δώσει στη ζωή της, αλλά ταλαιπωρήθηκε πολύ μέχρι να γίνει μητέρα. ”Δεν ήταν εύκολο. Καλό είναι όμως, να δίνουμε κι ένα παράδειγμα ότι ποτέ δεν είναι αργά. Δεν είναι ανάγκη να τα κάνουμε όλα στα 20. Πολλές φορές σε αυτή την ηλικία, δεν ξέρουμε τι κάνουμε.”, είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε πως έκανε 3 εξωσωματικές στο τέλος, πέτυχε. ”Πρέπει να παλέψεις γι’ αυτά που θέλεις να κάνεις. Η μητρότητα είναι το πιο ωραίο πράγμα στη ζωή, πρέπει όμως, να γίνεται συνειδητά”, ανέφερε. Για τις κόρες της, ονειρεύεται να είναι ”άνετες, ακομπλεξάριστες, καλότυχες, με προσωπικότητα, ομορφιά, χάρη και υγεία.”

Όσον αφορά στην κρίση, η Καλλιόπη είπε πως ”βρήκαμε την κρίση και την πιπιλάμε. Είχαμε καλομάθει και τώρα μας κακόπεσε”. Η ίδια αυτό το διάστημα, ετοιμάζει το καινούργιο της βιβλίο, στην προετοιμασία του οποίου έχει δώσει όλη της την ενέργεια. Επίσης, δήλωσε ότι ”το να φωτογραφίζεις κάποιον, προϋποθέτει μια τρομερή επαφή, δημιουργεί οικειότητα. Εκείνη τη στιγμή, μοιράζεσαι κάτι πολύ προσωπικό και πάνω σε αυτό δημιουργείται μια επικοινωνία.”

Ακόμη, μίλησε για το σύζυγό της, Χρήστο Καρβούνη. ”Έχω έναν ευτυχισμένο γάμο με έναν άντρα που τον λατρεύω και με λατρεύει. Στο Χρήστο με κέρδισε ο χαρακτήρας του. Δεν είναι τυχαίος. Για εκείνον θα έκανα τα πάντα, γιατί ο άνθρωπός μου είναι πάνω από εμένα”, είπε η ίδια.

Τέλος, διευκρύνισε πως δεν το ζηλεύει, ούτε τον ”φοβάται”, γιατί κάτι τέτοιο το θεωρεί ηλιθιότητα, ανασφάλεια και κουταμάρα. ”Δεν τον πρήζω, τον αγαπάω και είμαι άνετη. Τι να ζηλέψω; Η διαφορά ηλικίας είναι πρόβλημα, μόνο για τους ανασφαλείς. Δεν έχω πρόβλημα, είμαι πολύ young at heart και young at spirit. Γιατί να είμαι με έναν μεγαλύτερο; Τι να τον κάνω τον πενηντάρη; Να σέρνομαι παρέα του; Βαριέμαι. Με ενδιαφέρει η ουσία”

Read More

And More