Παπαρίζου, Μαραντίνης, Καγιά στις πρόβες του MadWalk! Δες φωτογραφίες

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο fashion music project έχει αρχίσει, καθώς μένει μια μέρα πριν ανοίξουν οι πόρτες για το ξεχωριστό event την Τετάρτη το απόγευμα στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ξιφασκίας.

Το TLIFE βρέθηκε χθες στο στάδιο και συνάντησε τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες πριν ξεκινήσουν τις τελευταίες πρόβες. Από τους πρώτους που πήγαν εκεί ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης, που θα παρουσιαστεί σε μια συνεργασία έκπληξη με τους Mi-Ro, αλλά και ο Μύρωνας Στρατής.

Η οικοδέποινα της βραδιάς Βίκυ Καγιά, βρέθηκε εκεί από νωρίς για να κανονίσει όλες τις λεπτομέρεις. Κομψή και όμορφη χαμογελούσε στο φωτογραφικό φακό, αλλά απέφυγε να κάνει δηλώσεις, καθώς ο χρόνος της ήταν πολύ περιορισμένος.
Γύρω στις 5 το απόγευμα, εμφανίστηκε και η Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή τραγουδίστρια που είχε χθες τα γενέθλιά της ήταν ευδιάθετη και όχι ιδιαίτερα αγχωμένη για το αυριανό show.

Ακόμη, πιο αργά το βράδυ στο στάδιο βρέθηκαν και η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Μαζωνάκη για τις πρόβες τους. Δες φωτογραφία που ανέβασαν στο twitter του Mad:

Δες φωτογραφίες του TLIFE από τις πρόβες:

Read More

And More