Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Πρώτη επίσημη έξοδος στο θέατρο! Δες φωτογραφίες

Ένα χρόνο μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της,η Ελένη Μενεγάκη δείχνει πως έχει γυρίσει σελίδα και περνά ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του αγαπημένου της Ματέο. Οι δυο τους έκαναν το προηγούμενο σαββατοκύριακο την πρώτη επίσημη έξοδό τους.

Όπως είχε αναφερθεί οι δυο τους βρέθηκαν στο θέατρο Αλίκη για να απολαύσουν τη θεατρική παράσταση “Τα κορίτσια με τα μαύρα” των Ρήγα – Αποστόλου και πέρασαν ένα ήρεμο και χαλαρό βράδυ.
Με total γκρι look, η Ελένη τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, ωστόσο αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν οι εντυπωσιακές λεοπάρ μπότες της και φυσικά το μονόπετρο που δεν το βγάζει λεπτό από το χέρι της. Ο Μάκης επέλεξε μια πιο σπορ εμφάνιση, με τζιν, σκούρο πουκάμισο, φουσκωτό μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.
“Αν και οι θεατές αδημονούσαν και χειροκροτούσαν παρατεταμένα για να επισπεύσουν την έναρξη της παράστασης, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το ζευγάρι να διασχίζει τον πλαϊνό διάδρομο της πλατείας”, δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ άνθρωπος που ήταν εκεί.
Μάλιστα, το ζευγάρι κατέφθασε με μισή ώρα καθυστέρηση, εξαιτίας του ότι στο σπίτι της παρουσιάστριας γιόρταζαν τα γενέθλια της μικρής της κόρης Βαλέριας. Κάθισαν στην πρώτη σειρά της πλατείας, δίπλα από τον Τραϊανό Δέλλα και την Γωγώ Μαστροκώστα, που επίσης βρίσκονταν στο συγκεκριμένο θέατρο.
Τέλος, σύμφωνα με το “Hello!”, μετά το τέλος της παράστασης, η Ελένη και ο Μάκης πέρασαν από τα καμαρίνια για να συγχαρούν τους ηθοποιούς και λίγη ώρα αργότερα πήγαν για φαγητό στην Ratka στο Κολωνάκι μαζί με τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα. Οι τέσσερις τους μάλιστα φάνηκαν να μιλούν μεταξύ τους με ιδιαίτερη θέρμη και να περνούν υπέροχα, όπως δήλωσαν άνθρωποι που τους είδαν από κοντά.
Δες φωτογραφίες:

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” και το “HELLO!” που κυκλοφορούν

Read More

And More