Ε. Κοκκίνου: Ο έρωτας της με 22χρονο αθλητή!

Νέα σελίδα φαίνεται πως έχει ανοίξει στη ζωή της η Έλλη Κοκκίνου μετά το χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασολειάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει στο πλευρό της τον γνωστό μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, η Έλλη Κοκκίνου προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως απέφυγε να κάνει δηλώσεις για το διαζύγιό της, έτσι και τώρα δεν επιβεβαιώνει, αλλά δεν διαψεύδει κιόλας τη σχέση της με τον διάσημο αθλητή… Ωστόσο, άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού μιλούν για μια σχέση που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι.

“Δεν είναι ψέμα ότι η Έλλη είναι ζευγάρι με τον σέντερ των “πράσινων” Γιώργο Μπόγρη. Η ερωτική ιστορία της Έλλης και του Γιώργου δεν είναι των τελευταίων 2 μηνών, πάει πιο πίσω στο καλοκαίρι”, είπε άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον στο People.
Μάλιστα, οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και αρκετούς μήνες. “Πρωτοσυναντήθηκαν στις 11 Μαρτίου του 2010, στο πλαίσιο της έναρξης του All Star Game που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η Έλλη είχε τραγουδήσει για τους Έλληνες παίχτες”, αναφέρουν χαρακτηριστικά. Η ίδια πηγή, συμπληρώνει ότι ο γνωστός αθλητής που έχει ύψος 2,10 μέτρα είχε σηκωθεί να χορέψει σ’ ένα τραγούδι της, είχε σταθεί όρθιος μπροστά της και της είχε στείλει φιλιά.

Ο Γιώργος πολιόρκησε στενά την γνωστή τραγουδίστρια, καθώς εκείνη και λόγω του χωρισμού της ήταν επιφυλακτική. Μετά από τέσσερις μήνες όμως, συναντήθηκαν και άρχισαν να βγαίνουν μαζί. Το ζευγάρι έχει πλέον σχέση και οι δυο τους φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένοι.

Σημαδιακή ήταν σύμφωνα με την ίδια πηγή μια από τις συναντήσεις τους. “Η Έλλη κάνει προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο και ο Γιώργος, αφού έβλεπε ότι δεν του έδινε την ευκαιρία να συναντηθούν και να μιλήσουν, τόλμησε και πήγε να την βρει εκεί. Ο τρόπος που αντιμετώπισε την κατάσταση ο μπασκετμπολίστας έκανε την τραγουδίστρια, παρά τις αρχικές της αμφιβολίες, να αποφασίσει να του δώσει μια ευκαιρία και τουλάχιστον να τον γνωρίσει. Λίγες μέρες μετά ξεκίνησαν να βγαίνουν”, είπε.

Ποιος είναι όμως, ο νεαρός αθλητής που έκλεψε την καρδιά της Έλλης;
Μπορεί να ήθελε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, αλλά οι φίλοι του που έπαιζαν μπάσκετ τον “κόλλησαν”. Στα 14 χρόνια του, ενώ είχε μετακομίσει με την οικογένειά του στη Θήβα, δέχτηκε πρόταση να παίξει στον Ηλισιακό. Από εκεί και πέρα κατάλαβε ότι το μέλλον του ήταν στο παρκέ. Το καλοκαίρι του 2009 θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη του. Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα Νέων στη Ρόδο, όντας ο ψηλότερος στο τουρνουά υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό. Έτσι βρέθηκε από τα μικρά γήπεδα στο ΟΑΚΑ.
Ο Γιώργος Μπόγρης, όμως, πέρα από πολύ καλός αθλητής είναι και ετοιμόλογος με τις γυναίκες. Σε συνέντευξή του στο Nitro του Σεπτεμβρίου, είχε αναφερθεί στη σχέση του με τις γυναίκες. “Όταν γουστάρω, πάω χύμα και το λέω, δεν φοβάμαι, δεν κρύβομαι”, είπε και πρόσθεσε: “Δεν ζηλεύω γιατί έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, Πιστεύω ότι το τρένο περνά μόνο μια φορά και τέλος”.
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More