Ν. Μπουλέ: ”Δεν μπορώ να παραιτηθώ από τον έρωτα!”

Η Νάντια Μπουλέ, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People”, μίλησε για τον έρωτα και τις σχέσεις. Σχετικά με την επιθυμία της να μην μιλά δημοσίως για τα προσωπικά της, η ίδια διευκρύνησε πως δεν το κάνει, γιατί ”αν μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή, τότε λένε ότι την πουλάς.”

Και συνέχισε: ”Αν δεν μιλήσεις, σου χρεώνουν ότι το κάνεις επίτηδες, για να δώσεις συνέχεια. Εγώ, λοιπόν, στην παρούσα φάση της ζωής μου, επιλέγω το δεύτερο”. Έτσι κι αλλιώς, όπως τόνισε, ”ό,τι και να κάνεις, πάντα κάτι θα σου πουν. Αυτός είναι ο κανόνας, που έμαθα φέτος για την τηλεόραση.”

Επιπλέον, η Νάντια ανέφερε, πως συζητά για τα προσωπικά της μόνο με τις φίλες και τον πατέρα της. ”Μάλιστα, εκείνος είναι πολύ καλός ακροατής, γιατί γνωρίζει τα πάντα και έχει πολύ ξεκάθαρη άποψη, αφού με ξέρει καλύτερα από τον καθένα”, είπε η ίδια.

Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να κάνει σχέση με κάποιον που βρίσκεται, εκτός του επαγγελματικού της χώρου. Όπως δήλωσε, ”είναι θέμα ανθρώπου και προσωπικότητας. Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο χώρο, που δεν σε καταλαβαίνουν κι άλλοι έξω από αυτόν, που σε καταλαβαίνουν. Απλά είναι πιο πιθανό να είσαι με έναν άνθρωπο μέσα από το χώρο που κινείσαι, γιατί περνάς πολλές ώρες μέσα στη δουλειά και οι πιθανότητες αυξάνονται ώστε να προκύψει κάτι.”

Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να παραιτηθεί από τον έρωτα, αλλά όταν ερωτεύεται γίνεται αφελής. Μάλιστα, υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι, που όπως είπε, βολεύτηκαν σε αυτό, γιατί θέλει κατά τη διάρκεια της σχέσης να εξαντλεί όλα τα συναισθηματικά της περιθώρια και την υπομονή που έχει, για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της.

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More