Φωτιά στην έπαυλη της Αθηνάς Ωνάση!

Δεν έχουν τέλος οι ατυχίες της Αθηνάς Ωνάση, η οποία εκτός από τον τραυματισμό της και της απειλές της πρώην γυναίκας του συντρόφου της που θέλει να τους πάρει το παιδί, τώρα καλείται να αντιμετωπίσει και τη ζημιά που προκάλεσε η φωτιά στο νέο της σπίτι.

Σύμφωνα με δημοσιεύμα της “Real Life”, η έπαυλη που αγόρασαν το καλοκαίρι στο αριστοκρατικό προάστιο του Oud – Turnhout κοντά στην Αμβέρσα και ακόμα δεν πρόλαβαν να εγκατασταθούν, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού, κατά την διάρκεια των εργασιών, και για καλή τύχη του ζευγαριού έγινε αμέσως αντιληπτή από τους εργάτες που τοποθετούσαν τα συστήματα ασφαλείας στον εσωτερικό χώρο.
Αμέσως κάλεσαν την πυροσβεστική, αλλά το σπίτι έχει σημαντικές ζημιές. Σύμφωνα με τις Αρχές, η φωτιά στην έπαυλη των 2,4 εκατ. ευρώ προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του σπιτιού. Το συγκεκριμένο, μάλιστα, περιστατικό, αναμένεται να καθυστερήσει για λίγο τα σχέδια του ζευγαριού, που ετοιμάζεται να εγκαταλείψει για πάντα το Σάο Πάολο και να εγκατασταθεί στη νέα έπαυλη.

Read More

And More