Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Τα παρασκήνια των βραβείων στην Κύπρο!

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων για τους άντρες της χρονιάς στο Pavillion της Κύπρου. Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν η οικοδέσποινα της βραδιάς, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κέρδισε ένα από τα πολυπόθητα βραβεία.

Ο φωτογραφικός φακός του “Beutiful People” βρέθηκε στην πρόβα generale και απαθανάτισε την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Τάσο Τρύφωνος που βρέθηκαν από νωρίς στο χώρο προκειμένου να σιγουρευτούν ότι όλα θα πήγαιναν καλά λίγες ώρες αργότερα.

Στη βραδιά που ακολούθησε βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Νάντια Μπουλέ, ο Γιάννης Λάτσιος, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Βαλάντω Τρύφωνος, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μιχάλη Χατζηγιάννης που πήρε το βραβείο της πιο δημοφιλούς προσωπικότητας της δεκαετίας.

Τα φώτα βέβαια τράβηξε η Ζέτα, που ήταν πιο όμορφη από ποτέ και με το που ανέβηκε στη σκηνή άρχισαν τα πειράγματα που ξεκίνησαν από τον κ. Αναστασιάδη που ρώτησε την γνωστή παρουσιάστρια πότε θα πάρει την κυπριακή υπηκοότητα. Αλλά και η φίλη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είπε πως πήγε στην Κύπρο για να δει την Ζέτα. “Ήρθαμε εδώ για να σε δούμε Ζέτα. Γιατί σε έχουμε χάσει από την Αθήνα και σε βρίσκουμε στην Κύπρο”, είπε χαρακτηριστικά.
Η ίδια μάλιστα, μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο έδωσαν και το βραβείο στον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε όσους των ψήφισαν και αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του και τις ξεχωριστές παρουσίες στη ζωή του. Μπορεί η Ζέτα να μην είπε τίποτα όσο ήταν ο γαπημένος της στη σκηνή, αλλά κράτησε την καλύτερη ατάκα της για το τέλος της βραδιάς. “Είμαι ευτυχισμένη που βραβεύονται απόψε οι άντρες και ειδικά αυτός που με κάνει ευτυχισμένη κάθε βράδυ”, ήταν η ατάκα – βόμβα που είπε η γνωστή παρουσιάστρια στο τέλος της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με την “Πρωινή Μελέτη”, πάντως το ζευγάρι φαίνεται πως όσο βρέθηκε στην Κύπρο συναντήθηκε ελάχιστα και δεν έκανε κάποια κοινή εμφάνιση. Οι δυο τους έφθασαν χθες το πρωί στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή και έμειναν εκεί για λίγο. Στις 6 το απόγευμα, η παρουσιάστρια κατευθύνθηκε προς το Pavillon για την τελική πρόβα και ο Μιχάλης έφθασε στο χώρο λίγο πριν τις 9 το βράδυ.

Read More

And More