Διάσημες παρουσίες στο γεύμα πριν τα Όσκαρ!

Στην τελική ευθεία για την απονομή των φετινών βραβείων Όσκαρ βρίσκονται οι καλλιτέχνες της ξένης showbiz που διασκέδασαν χθες στο καθιερωμένο γεύμα στο Beverly Hilton.

Οι υποψήφιοι πόζαραν στο φακό για την ομαδική φωτογραφία, που σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για την απονομή των φετινών Όσκαρ, που θα γίνει στις 27 του μήνα. Οι ηθοποιοί αντάλλαξαν αστεία και απόψεις, ενώ οι κυρίες συζήτησαν το ενδυματολογικό της μεγάλης βραδιάς!

Το παρών στο ετήσιο γεύμα των υποψηφίων έδωσαν μεταξύ άλλων οι Nicole Kidman, Javier Bardem, Jeff Bridges, Colin Firth, Annette Bening, Natalie Portman, Mark Ruffalo, Melissa Leo, Michelle Williams, Jesse Eisenberg, Hailee Steinfeld και Jennifer Lawrence. Ενώ, από την εκδήλωση δεν έλειπε ο οικοδεσπότης της απονομής James Franco.

“Νιώθω υπερήφανος που είμαι για τρίτη φορά υποψήφιος με μια ερμηνεία σε ισπανικό ρόλο” δήλωσε ο Javier Bardem που είναι υποψήφιος με την ταινία “BIUTIFUL”.
“Είναι μεγάλη η τιμή. Ίσως έχω την πιο απλή ερμηνεία από την ομάδα των ηθοποιών που βρίσκονται εδώ και μου κάνει εντύπωση που είμαι στην πεντάδα”, είπε ο Mark Ruffalo, ενώ ο Colin Firth επεσήμανε πως παρόλο που κέρδισε τη χρυσή σφαίρα, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη πως είναι υποψήφιος για Όσκαρ.

Τέλος, η Nicole Kidman αποκάλυψε πως η κόρη της Sunday Rose έχει άποψη για τα ρούχα που φοράει η μαμά της, ενώ η νεαρή Hailee Steinfeld εξομολογήθηκε πως τις προηγούμενες χρονιές παρακολουθούσε τα Όσκαρ για να δει τι φορούσαν οι ηθοποιοί.
Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση:


Η Natalie Portman


Ο Colin Firth


Helena Bonham Carter


Amy Adams


Ο παρουσιαστής των βραβείων James Franco


Javier Bardem


Jesse Eisenberg


Hailee Steinfeld

Read More

And More