Η Ζέτα στο πατρικό του Μ. Χατζηγιάννη στην Αγλαντζιά!

Χτες στην Κύπρο βαρούσε συναγερμός στους δημοσιογραφικούς κύκλους! Ο λόγος; Ποιος άλλος το ζευγάρι που απασχολεί όσο κανένα άλλο τα μέσα τον τελευταίο καιρό…

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που έφυγαν χτες με την πτήση των 9:00 από το Ελ. Βενιζέλος για Κύπρο, για τα κυπριακά βραβεία «Man Of The Year», με το που έφτασαν στη μεγαλόνησο ήταν το “θήραμα” όλων των φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων.

Από τη στιγμή που προσγειώθηκαν, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι τους περίμεναν στο αεροδρόμιο, αλλά άνδρες ιδιωτικής ασφαλείας τους φυγάδευσαν από άλλη έξοδο. Πάντως όλοι βρέθηκαν στους δρόμους και τους κυνήγησαν.

Κι αν αναρωτιέστε πού κατευθύνθηκε αμέσως μετά το αγαπημένο ζευγάρι; Πού αλλού; Κατευθείαν στο σπίτι του Μιχάλη, πράγμα που αποδεικνύει πως έμειναν μαζί, ενώ λίγο αργότερα η Ζέτα έφυγε και βρέθηκε στο Pavilion για πρόβες. Με σκυμμένο το κεφάλι και με την βοήθεια ανθρώπου ασφαλείας προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπο της για να μην την απαθανατίσουν φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία.

Λίγο μετά η Ζέτα Μακρυπούλια αναχώρησε απο το Pavilion και πήγε να συναντηθεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μετά ακολούθησε η μεγάλη προσπάθεια φυγάδευσης της Ζέτας!

Σύμφωνα με το κυπριακό site showbiz.com.cy η Ζέτα έφυγε απο την πολυκατοικία όπου μένει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για το Pavilion όπου θα παρουσιάσει τα βραβεία Άνδρες της χρονιάς. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν στο σπίτι του ενώ συνεχώς κοίταζε διακριτικά απο το παράθυρο για να δει που βρίσκονται οι παπαράτσι που στήθηκαν έξω απο το σπίτι του. Φεύγοντας η Ζέτα αγκάλιασε τον μπαμπά του τραγουδιστή και φαίνεται πως πλέον την έβλεπαν σαν κορούλα τους.

Κι αφού φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία περίμεναν την έξοδο της Ζέτας Μακρυπούλια απο την πολυκατοικία όπου διαθέτει οροφοδιαμέρισμα ο αγαπημένος της Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Αγλαντζιά, εκείνη την ώρα έφθασε και ο σωματοφύλακας της παρουσιάστριας-ηθοποιού για να την παραλάβει. Στάθμευσε το αυτοκίνητο στο υπόγειο της πολυκατοικίας και μαζί με τον πατέρα του τραγουδιστή κατέστρωσαν σχέδιο προκειμένου να μην απαθανατίσει κανείς την Ζέτα Μακρυπούλια. Το σχέδιο ήταν το εξής: Ο πατέρας του Μιχάλη στάθμευσε το αυτοκίνητο σε σημείο όπου κρυβόταν η πόρτα όπου θα έμπαινε η Ζέτα και αφού θα ξεκινούσαν, θα σταματούσε στην μέση του δρόμου για να μπλοκάρει τα αυτοκίνητα που θα κυνηγούσαν την παρουσιάστρια. Σχέδιο όμως που απέτυχε, αφού όπως βλέπετε υπάρχει φωτογραφία της Ζέτας.

Λίγο μετά και περίπου στις 20:15, έφυγε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με ένα καλό του φίλο για να πάνε στα βραβεία! Την συνέχεια την γνωρίζετε…

Read More

And More