Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Bόλτες και δουλειά στο Λονδίνο!

Δουλειά και διασκέδαση συνδύασε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια του τριημέρου που πέρασε στο Λονδίνο μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο. Νωρίτερα, η παρουσιάστρια φρόντισε να ανανεώσει το μαλλί πηγαίνοντας κομμωτήριο με την μαμά, ενώ δεν έλειψε το δείπνο σε γνωστό εστιατόριο με επώνυμη παρέα.

Όπως αναφέρει το “Hello!”, η παρουσιάστρια πάτησε το ποδαράκι της στην Γηραιά Αλβιόνα όπου σπουδάζει ο αδερφός της Θοδωρής και παράλληλα, συμμετείχε στην νέα διαφήμιση για γνωστή εταιρεία καλλυντικών, της οποίες είναι και το κεντρικό πρόσωπο. Αυτήν τη φορά το concept της διαφήμισης την ήθελε στο Λονδίνο και όχι στην Πράγα.

Αφού έκανε τις δουλειές της, πήρε τον Ματέο από το χέρι, άρχισε τα πάνω – κάτω στο Λονδίνο, το window shopping, τη διασκέδαση και το φαγητό, αλλά και την αγορά δώρων για αγαπημένα πρόσωπα.

Πριν το ταξίδι, η Ελένη πέρασε μια βόλτα από το κομμωτήριο, όχι με τον Ματέο αλλά με την μητέρα της, Ζέτα για να φτιάξει λίγο τα μαλλιά της. Το βράδυ της ίδιας μέρας, η παρουσιάστρια βγήκε το βράδυ της ίδιας μέρας με τον καλό της για σούσι στο Κεφαλάρι. Στην παρέα ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου με την σύζυγό του και ο Τζώνη Καλημέρης με την δική του.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί

Read More

And More