Γ. Λαμπαθάκης: ”Την πρώτη φορά που με είδα στην τηλεόραση είπα: Τι αγγούρι είναι αυτό!”

Ο Γιώργης Λαμπαθάκης, σε συνέντευξη στο περιοδικό ”ΟΚ”, μίλησε αρχικά για τα χρόνια της εφηβείας και αποκάλυψε ότι ”ήταν ένα πολύ ντροπαλό και συνεσταλμένο παιδί, που δεν του άρεσε να ανοίγεται πολύ. ”Μέχρι να πάω στο σχολείο ήμουν αλητάμπουρας, στο δημοτικό και το γυμνάσιο ήμουν τελείως μαμούχαλος και ξεσάλωσα ξανά στο Λύκειο”, παραδέχτηκε.

Την πρώτη φορά που είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση είπε: ”Παναγιά μου, τι αγγούρι είναι αυτό;” Μάλιστα, όπως ανέφερε, η μεγαλύτερή του ανασφάλεια ήταν με ποιο τρόπο θα κατάφερνε να βγει άνετος στο γυαλί, γιατί ακόμα και τώρα δεν θεωρεί πως αυτό που βγαίνει είναι το καλύτερο δυνατό. Με τίποτα πάντως, δεν θα μπορούσε να δει τον εαυτό του σε εκπομπή που ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, εκτός από την αρχιτεκτονική.

Αναφορικά με το δεσμό του, ο Γιώργης τόνισε πως από την πρώτη στιγμή είπε ότι είναι σε σχέση. Δεν απέφευγε να φωτογραφίζεται με την εδώ και τριάμιση χρόνια σύντροφό του, Χριστίνα, για να δείχνει διαθέσιμος και να μην απογοητεύσει τις θαυμάστριες.

Επιπλέον, δήλωσε ότι εκείνη είναι πολύ άνετη με τις θαυμάστριες και δεν επηρεάζεται από ό,τι είναι επουσιώδες, ένα χαρακτηριστικό της που τον έχει γοητεύσει. Γοητευτικά στοιχεία βρίσκει ακόμη σ’ εκείνη, τον συνδυασμό ευφυΐας και αυτοπεποίθησης που την χαρακτηρίζουν.

Ο γάμος δεν του περνάει από το μυαλό, είναι κάτι που δεν τον απασχολεί. ”Όταν είσαι ευτυχισμένος με τη σύντροφό σου και περνάτε καλά, δεν ξέρω γιατί πρέπει να μπαίνεις σε τέτοια καλούπια”, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δήλωσε ότι είναι σε πολύ μικρό βαθμό ζηλιάρης, κυρίως όμως όταν είναι στην αρχή μιας σχέσης, αφού δεν γνωρίζει καλά την κοπέλα, καθώς κι ότι μέχρι σήμερα, στα 33 του, είχε μόνο 2 πραγματικές σχέσεις. ”Οι πιο πολλές ήταν πολύ σύντομες, οπότε δεν τις θεωρώ καν σχέσεις. Στις σχέσεις που πραγματικά ήμουν δοσμένος κι ερωτευμένος,δεν μου περνούσε από το μυαλό να απατήσω”, ανέφερε.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More