Τι φωτό έχει ως φόντο στο κινητό της η Beckham που κοστίζει £22.000;

Οι περισσότεροι άνθρωποι, σύμφωνα με την Daily Mail, θα ήταν χαρούμενοι μόνο αν κρατούσαν στα χέρια τους για λίγο ένα καινούργιο iPhone ή ένα Blackberry. Όταν όμως, είσαι η Victoria Beckham, πρέπει απλά να έχεις ένα ακόμη καλύτερο.

Η γνωστή σχεδιάστρια έφτασε στην Νέα Υόρκη εχθές, κρατώντας το απόλυτο και ειδικά κατασκευασμένο κινητό… Ένα χρυσό iPhone 4, με φόντο οθόνης μια γυμνόστηθη φωτογραφία του συζύγου της, David. Την ώρα που πολλές θαυμάστριες του David τον έχουν ως φόντο στα κινητά του, σε διάφορες σπορ εμφανίσεις, η Victoria έχει το προνόμιο να τον έχει χωρίς τα ρούχα… και για φόντο στο κινητό και στο σπίτι!

Επίσης, η Victoria διατηρεί τόσο καλά τη σιλουέτα της, ώστε κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι 2 μηνών έγκυος. Παρά τα δημοσιεύματα, η ίδια δεν παραδέχεται αν το παιδί είναι κορίτσι, ούτε όμως το διαψεύδει. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα ήθελε να προστεθεί ένα κοριτσάκι στην ανδροκρατούμενη οικογένειά της.

Αν και τις τελευταίες εβδομάδες εμφανιζόταν χλωμή και κουρασμένη στις εξόδους της, τώρα πια φαίνεται πως έχει καλύτερη διάθεση και όψη.

Read More

And More