Β. Καγιά: “Με την Ζέτα Μακρυπούλια ξεκινήσαμε μαζί το μόντελινγκ!”

Η Βίκυ Καγιά μίλησε με ειλικρίνεια ακαι αυθορμιτισμό για την προσωπική της ζωή και τον έγγαμο βίο με τον Νίκο Κριθαριώτη, το χώρο της showbiz, τις αρνητικές κριτικές και την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η γνωστή παρουσιάστρια-μοντέλο εμφανίστηκε στην εκπομπή “Πρωινό mou” και δήλωσε πως δεν αποφεύγει τις κάμερες και δεν την ενοχλεί όταν τη σταματούν οι δημοσιογράφοι για να της ζητήσουν δηλώσεις. “Δεν υπάρχει λόγος να μην μιλήσεις στις κάμερες. Όσα λένε δεν είναι κάτι προσωπικό. Δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους και όλοι κάνουμε και λάθη. Εγώ τα βλέπω τα λάθη μου και γελάω μʼ αυτά”, εξήγησε η Βίκυ Καγιά.
Όσον αφορά τις αρνητικές κριτικές που είχε δεχθεί όταν παρουσίασε τον “Πρωινό Καφέ”, η ίδια δήλωσε πως δεν κρατά κακία. “Δύο μήνες ήταν το πρωινό. Είχα ακούσει τα εξ’ αμάξης. Δεν θα μπορούσε να πάει κάτι καλά που γινόταν τόσο γρήγορα, κανένας δεν είχε όμως απαίτηση, κλείσαμε μία σεζόν όπως όπως και θα άνοιγε νέο κεφάλαιο από τη νέα σεζόν”, είπε.
Για τη σχέση της με τον Νίκο Κριθαριώτη και τον έγγαμο βίο, η Βίκυ δήλωσε το εξής: “Με τον Νίκο είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Έχουμε τη δυνατότητα και μιλάμε και παίρνουμε από κοινού αποφάσεις” και συνέχισε εξηγώντας το πως γεννήθηκε ο έρωτας τους: “Με τον Νίκο γνωριζόμαστε 10 χρόνια, από τότε που έκανα επιδείξεις για την αδερφή του. Μου άρεσε σαν άνθρωπος αλλά δεν τον είδα ποτέ ερωτικά. Όταν μου ήρθε η πρόταση για το “So you think you can dance” έμενα στη Νέα Υόρκη, είχε έρθει και ο Νίκος για κάτι δουλειές και εκεί γεννήθηκε το ειδύλλιο. Έτσι αποφάσισα πως ήταν της μοίρας μου και έπρεπε να έρθω στην Ελλάδα και να μείνω”.
Τέλος, σε ερώτηση που της έγινε για την Ζέτα Μακρυπούλια, η ίδια αποκάλυψε ότι γνωρίζονται από παλιά. “Η Ζέτα, ήταν για πολλά χρόνια μοντέλο, μαζί ξεκινήσαμε. Τώρα είναι ηθοποιός- παρουσιάστρια”, δήλωσε.

Read More

And More