Τσουρεκά – Σαρακάκης: Οι λεπτομέρειες για τον εξωτικό γάμο στο Μαρόκο!

Ο Δημήτρης Σαρακάκης και η Αναστασία Τσουρεκά στις 4 Μαρτίου θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης στο μαγευτικό Μαρόκο και όλα είναι σχεδόν έτοιμα! Οι προσκλήσεις έχουν ήδη αποσταλεί σε σημαντικά ονόματα από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό χώρο τα οποία θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να παραυρεθούν στο γάμο.

Το μυστήριο θα τελέσει ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας και Αφρικής, Θεόδωρος Β’ και κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι στενοί του φίλοι, ανάμεσά τους και ο μικρότερος αδερφός του γαμπρού, Γιάννης Σαρακάκης με τη σύζυγό του, Έλενα Μπαρμπαλιά. Ο λόγος που επέλεξαν το εξωτικό Μαρόκο για να ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων είναι για να μην προκαλέσουν πικρόχολα σχόλιο με την πολυτέλεια του γάμου σε μία τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο για την Ελλάδα.

Η Αναστασία επέλεξε να φοράει νυφικό που θα φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Vera Wang, ενώ το περασμένο Σάββατο διοργάνωσε τραπέζι στο πριβέ κλαμπ “Salon de Bricolage” του φίλου της Χρύσανθου Πανά.

Στην παρέα της ήταν δέκα γυναίκες, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η Σοφία Καρβέλα που έφτασε ειδικά για αυτό από την Νέα Υόρκη.

Το σκηνικό και η διακόσμηση στο γάμο θα παραπέμπουν σε χίλιες και μία νύχτες. Όλα είναι φροντισμένα στην εντέλεια και με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια έτσι ώστες οι καλεσμένοι που θα βρεθούν για τέσσερις ολόκληρες μέρες εκεί να περάσουν αξέχαστα.

Πώς ξεκίνησε η σχέση τους

Η σχέση του Δημήτρη και της Αναστασίας ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2009 και ο αρραβώνας τους έγινε έναν χρόνο μετά. Ο πρώτος, προέρχεται από οικογένεια που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου, ενώ η Αναστασία είναι μέλος της επιχειρηματικής οικογένειας, που βρίσκεται πίσω από τις φίρμες Rossi και Luisa.

Η νεαρή επιχειρηματίας δημιούργησε το Luisa beach στην παραλία της Ψαρρούς και ήταν εκείνη, που προσκάλεσε στην Ελλάδα, για τα εγκαίνια του καταστήματος, τον Roberto Cavalli. Παρόλα αυτά, κρατά χαμηλούς τόνους και της αρέσει να απολαμβάνει κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά με τη θαλαμηγό της οικογένειας Σαρακάκη.

Read More

And More