A. Bίσση : ” Όταν χώρισα με το Νίκο, ήθελα να κλαίω με λυγμούς”!

Η Άννα Βίσση έδωσε μια καταπληκτική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sfera 102,2” την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και φάνηκε αποφασισμένη να μιλήσει για όλα!
Αποκάλυψε κρυφά μυστικά για τον χωρισμό της με τον Νίκο Καρβέλα και είπε : “Όταν χώρισα με τον Νίκο το “Να τον αγαπάς” και το “Εμείς” όπου εμφανιζόμουν τα έλεγα με δυσκολία. Ήθελα να κλαίω με λυγμούς όταν τα τραγουδούσα, αλλά ένιωθα ενοχές. Φοβόμουν ότι αν αφεθώ θα περάσω λάθος μηνύματα τόσο στον Νίκο όσο και στον κόσμο” και συνέχισε : “Έλεγα μέσα μου, ‘γιατί κλαίω αφού για μένα έχει τελειώσει αυτή η σχέση και για τον Νίκο, γιατί με επηρεάζει τόσο πολύ;’ και φυσικά δεν έβρισκα απαντήσεις..Με τον Νίκο έχω βρει τι με ενώνει, εκτός το τι είναι πατέρας του παιδιού μου, αλλά δεν μπορώ να το εκφράσω!”
Η Άννα μίλησε και για την τρομερή εμπειρία που είχε, την συναυλία της στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού : “Ήταν μια εμπειρία ζωής! Ήταν μια παλιά μου ανάγκη και δεν στήσαμε κάτι που το σκεφτήκαμε και πάρα πολύ. Μαζευτήκαμε με τους μουσικούς και πήγαμε.”

Read More

And More