Ο Γαβαλάς αποκαλύπτει την αλήθεια για το χρέος στην εφορία!

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για πρώτη φορά για τα χρέη, την αγγελία σε μεγάλο κτηματομεσιτικό γραφείο για την πώληση των εγκαταστάσεών του στην Κάντζα και το χρέος των 5 εκατομμυρίων ευρώ στην εφορία. “Εδώ πουλιέται όλη η Ελλάδα…”, είναι η χαρακτηριστική του ατάκα.

Μιλώντας στην Espresso, ο Λάκης Γαβαλάς έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για την αγγελία που δημοσιεύτηκε από το κτηματομεσιτικό γραφείo “Πλουμής-Σωτηρόπουλος” και αφορούσε την πώληση οικοπέδου 31.486 τετραγωνικών μέτρων με πρόσοψη στην Αττική Οδό, στα οποία ο σχεδιαστής έχει δημιουργήσει την αυτοκρατορία του. Σύμφωνα, με την αγγελία είχε μπει πωλητήριο σε τρία πολυτελή κτίρια συνολικού εμβαδού 13.568 τετραγωνικών μέτρων, όπου στεγάζει αποθήκες, γραφεία, σχεδιαστήριο και το showroom της LAK. Τιμή πώλησης, σαράντα εκατομμύρια ευρώ!
Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε γι’ αυτά τα δημοσιεύματα και δήλωσε πως η αγγελία έχει αποσυρθε. “Αυτή η αγγελία έπρεπε να είχε αποσυρθεί από τo site του Πλουμή και όντως αν πάρετε τώρα, θα σας πει ότι δεν πουλιέται… Είχαμε πει να κάνουμε μια γνωμάτευση για να δούμε τι γίνεται, και αν και εφόσον πουλιέται, να δούμε ποια είναι η αξία της…”, είπε και πρόσθεσε: “Μπορεί και να επανέλθουμε όμως…”.
Ωστόσο, το συγκεικριμένο θέμα φαίνεται πως πήρε τεράστιες διαστάσεις και ο ίδιος έσπευσε να εξηγήσει το εξής: “Πήρε τέτοια διάσταση το θέμα και αποφασίσαμε να την αποσύρουμε. Δεν το δίνουμε, δεν το πουλάμε, πώς το λένε; Αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε με το να λένε και να βγάζουν τίτλους του στιλ “Στο σφυρί το παλάτι του Γαβαλά”, “Ο πρίγκιπας Γαβαλάς” και το ένα και το άλλο. Αυτά τα πράγματα δεν είναι ωραία τη σημερινή εποχή που ο κόσμος είναι θλιμμένος. Ολη η Ελλάδα παραπαίει και ασχολούνται με τον Γαβαλά; Εδώ πουλιέται όλη Ελλάδα… Δεν το κατάλαβα, τόσο σπουδαίο είναι δηλαδή να μπορώ κι εγώ να πω “για να δούμε πόσο θα πουλιόταν ένα μέρος της περιουσίας μου”;”
Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με τον έλεγχο των οικονομικών υπηρεσιών για χρέη ΦΠΑ και την καμπάνα των 5 εκατομμυρίων ευρώ από το υπουργείο Οικονομικών, η απάντησή του ήταν η εξής: “Εχει ρυθμιστεί το θέμα”.

Read More

And More