Γ .Τσιμιτσέλης: ”Υπάρχουν πολλοί πειρασμοί σήμερα! Το θέμα είναι να έχεις χαρακτήρα!”

Ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, που μετρά μια δεκαετία στον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής, χθες το βράδυ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου μίλησε αρχικά για τη σύντροφό του, Βάσω Λασκαράκη και την συνύπαρξή τους, κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη.

”Όταν δεν έχεις πολύ χρόνο να μοιράζεσαι με το άλλο σου μισό, είναι καλό να βρίσκεσαι μαζί του στον επαγγελματικό χώρο. Το να γίνεται αυτό μία συνεχόμενη πενταετία, ναι, είναι δύσκολο, αλλά τώρα μιλάμε για μία και μόνο δουλειά”, είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και τελικά η συνύπαρξη αυτή δεν είναι δύσκολη.

Επιπλέον, όσον αφορά στα επαγγελματικά του, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι σίγουρα υπάρχουν πιο δύσκολες δουλειές από τη δική του, καθώς κι ότι δεν ήταν όνειρο ζωής να γίνει ηθοποιός. ”Μου τη βίδωσε ξαφνικά. Έβλεπα φίλους μου να φεύγουν στη Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη. Ήθελα να πάω να ζήσω κι εγώ σαν φοιτητής. Ούτε μηχανογραφικό δεν συμπλήρωσα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι, από το οποίο θα έβλεπα αποτέλεσμα σε 8 χρόνια. Πήγα και γράφτηκα σε μία υποκριτική σχολή, δεν αισθάνθηκα όμως ποτέ σαν επάγγελμα αυτό που κάνω”.

Χωρίς να είναι αρνητικός απέναντι στην ιδέα του να παντρευτεί ή να αποκτήσει παιδάκι, ο Γιάννης δήλωσε: ”Είμαι σε μία φάση που δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τον γάμο. Κάποια στιγμή θα συμβεί, είναι μέσα στην ιδεολογία μου και τα σχέδιά μου, αλλά όχι στα άμεσα. Θα μου άρεσαν και τα παιδάκια. Αυτή τη στιγμή όμως, αν με έβρισκε ένα παιδί, δεν θα ήμουν έτοιμος.”

Πώς όμως, είχε συμπεριφερθεί ο Γιάννης σε παλαιότερη σχέση του;

”Είμαι από τους τύπους που όταν κάνω λάθη σε μία σχέση, την επόμενη λέω δεν θα τα ξανακάνω, αλλά τελικά τα ξανακάνω. Ποια σχέση δεν σπάει πια; Πας σʼ ένα κλαμπ και μπορεί να σου τη πέσουν τρεις γυναίκες. Υπάρχουν περισσότεροι πειρασμοί σήμερα. Το θέμα είναι ο χαρακτήρας του άλλου”.

Read More

And More