Ε. Κοκκίνου: “Δεν υπάρχουν στεγανά στον έρωτα”! Τι δηλώνει για τον έρωτά της με τον νεαρό παίκτη του μπάσκετ

Η Έλλη Κοκκίνου, τραγουδίστρια που σύντομα θα δούμε να αναλαμβάνει και το ρόλο του κριτή στο ”Greek Idol 2”, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”TV Zapping”, μίλησε για τον τρόπο που κυλάει η ζωή της, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της ζητήματα. Παραδέχτηκε ότι θα πήγαινε σε talent show, αρκεί να μην την είχαν έγκλειστη σε ένα σπίτι.

Η χημεία που έχει με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κώστα Καπετανίδη είναι πολύ καλή, παρόλο που υπήρξαν και έντονες στιγμές μεταξύ τους κατά την διάρκεια των οντισιόν.

Σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των διαγωνιζομένων, ανέφερε χαρακτηριστικά: ”Μπορεί να υπήρξα κάποιες φορές σκληρή, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι αντικειμενική και επιεικής, όσο μπορώ τέλος πάντων. Με την κριτική μου θέλω να βοηθήσω τα παιδιά να διορθωθούν, να δουν κάτι πιο καθαρά, να προσέξουν το επόμενο βήμα τους και όχι βέβαια να τους κόψω τα φτερά. Πρέπει να εμψυχώνουμε τα παιδιά, χωρίς να τους χαϊδεύουμε τα αυτιά. Γιατί άμα χαϊδεύεις τα αυτιά του άλλου, δεν γίνεται καλύτερος, δεν βλέπει να λάθη του και δεν διορθώνεται.”

Όσον αφορά στη σχέση της και τον έρωτα που ζει με τον κατά 18 χρόνια νεότερό της, μπασκετμπολίστα του ΠΑΟ, Γιώργο Μπόγρη, η Έλλη απάντησε αφοπλιστικά: ”Μπορώ να σου απαντήσω ότι είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου και ότι χαμογελώ. Δεν μου αρέσει να μιλάω συγκεκριμένα, δεν το έκανα και δεν πρόκειται να το κάνω. Εσύ οφείλεις να με ρωτήσεις και το κατανοώ, αλλά εγώ δεν οφείλω να σου απαντήσω… Εσύ το κατανοείς αυτό;”

Εξίσου ενδιαφέρουσα και για πολλούς αποδεκτή, είναι και η άποψή της στο θέμα του έρωτα. ”Δεν πρέπει να υπάρχουν στεγανά στον έρωτα. Ο καθένας πρέπει να ακούει την καρδιά του και μόνο αυτή. Δεν χωράνε κανόνες στην αγάπη. Ο καθένας πρέπει να ζει την ζωή του και να υποστηρίζει τα θέλω του και τις επιλογές του. Και μία γυναίκα, δεν παύει να είναι γυναίκα επειδή έκανε παιδί”, δήλωσε η ίδια.

Read More

And More