Η Ευγενία Μανωλίδου αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής της!

Πιο ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία κατάφερε να χάσει τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “Master Chef” καθι να ανακτίσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η γνωστή παρουσιάστρια που είχε ακούσει μέχρι και το ενδεχόμενο να είναι έγκυος, εξαιτίας των λίγων κιλών που είχε πάρει, έβαλε στόχο να χάσει το περιττό βάρος και το κατάφερε.Με ύψος 1,72, η μουσικός και παρουσιάστρια βρίσκεται τώρα στα 58 κιλά. Οι διατροφικές παρασπονδίες του Master chef ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
Ποια είναι όμως, τα μυστικά της διατροφής της που την κάνουν να δείχνει τόσο όμορφη και πώς έχασε τα 5 κιλά;
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό “People”, από τις 15 Δεκεμβρίου η Ευγενία Μανωλίδου φαίνεται πως απέκλεισε από τη διατροφή της τη ζάχαρη, το ψωμί, τα ζυμαρικά και τα τηγανητά, πράγμα που σημαίνει ότι, τις τελευταίες 60 μέρες, δεν έχει φάει τίποτα από όλα αυτά – είναι από τις ελάχιστες διατροφικές απαγορεύσεις που επιτρέπει στον εαυτό της.
Κατά τη διάρκεια της μέρας τρώει γεύματα σε σταθερές ώρες -πρωί, μεσημέρι και κάτι ελαφρύ για το βράδυ, όπως μία σαλάτα ή γιαούρτι με φρούτα και μέλι- ενώ, κατά τη διάρκεια της μέρας, για να μην πεινάει, τρώει ωμούς ξηρούς καρπούς, όπως ωμά φουντούκια, αμύγδαλα και ξερά φρούτα – βερίκοκα και δαμάσκηνα. Όλα αυτά με μέτρο και σε μικρές ποσότητες “για να κόβουν την πείνα”, όπως παραδεχόταν η ίδια.
Η Ευγενία σηκώνεται καθημερινά στις 6.45, ξυπνάει η ίδια τα παιδιά για να ετοιμαστούν για το σχολείο τους, τρώνε όλοι μαζί πρωινό (η Ευγενία τρώει δημητριακά με άπαχο γάλα και βρώμη) ενώ, λίγο μετά, ξεκινάει να γυμνάζεται. Όταν πια φεύγουν τα παιδιά, κάνει είτε 45 λεπτά διάδρομο ή ακολουθεί οδηγίες γυμναστικής από DVD ή από το internet.
Η διατροφή της σε συνδυασμό με τη γυμναστική φαίνεται πως την έχει βοηθήσει πολύ και τα αποτελέσματά της είναι θεαματικά, αφού η Ευγενία είναι πιο όμορφη και λαμπερή από κάθε άλλη φορά.
Διάβασε περισσότερα στο “People”

Read More

And More