Τι κάνει η G. Paltrow και διατηρείται σε τόσο καλή φόρμα;

Η 38χρονη ηθοποιός, Gwyneth Paltrow και μητέρα δύο παιδιών, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και διατηρεί μια άψογη σιλουέτα. Την Κυριακή βρέθηκε στην Καραϊβική, όπου απόλαυσε τον καλό καιρό και τη δροσερή θάλασσα παρέα με τα παιδάκια της, Apple και Moses και τον τραγουδιστή και σύζυγό της, Chris Martin.

Σχετικά με τα μυστικά ομορφιάς της – πέρα από τις πλαστικές- ίδια έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι χρησιμοποιεί σπιτικές θεραπείες ομορφιάς, έτσι ώστε να διατηρεί το δέρμα της λαμπερό και ενυδατωμένο. Τα βασικά συστατικά των σπιτικών θεραπειών της, είναι η ζάχαρη, ο καφές, το μέλι, το ελαιόλαδο και το αλεύρι βρώμης. Επιπλέον, προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της, σύμφωνα με την Daily Mail, κι έχει καταφέρει να δείχνει νεότερη από ότι είναι.

Καταναλώνει άφθονες ποσότητες νερού κάθε μέρα, πίνει τακτικά χυμούς από λεμόνι και λίγους από πορτοκάλι και τρώει αρκετά γαλακτοκομικά προϊόντα. Αποφεύγει το αλκοόλ και τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τρώει μόνο ένα γεύμα την ημέρα! Ύστερα επίσης, από τις εξετάσεις της, που έδειξαν ότι έχει πρόβλημα στα κόκαλα, πάσχει δηλαδή από ήπιας μορφής οστεοπόρωση, η Gwyneth περνά αρκετές ώρες κάτω από τον ήλιο, κάτι που της κάνει καλό.

Τέλος, έκανε πρόσφατα τατουάζ στην κοιλιά της με το γράμμα ”C”, που μάλλον αναφέρεται… στον σύζυγό της.

Read More

And More