Ε. Μελέτη: “Μόλις χώρισα”

Μια ξεχωριστή κατάθεση ψυχής έκανε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από άρθρο της, στο site Queen. Η Ελεονώρα, αφού αναφέρθηκε στα έξι στάδια που περνά ο κάθε άνθρωπος όταν χωρίζει, ανακοίνωσε το δικό της χωρισμό με τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο που έγραψε, ανέφερε πως τα στάδια που περνά κάθε χωρισμένος είναι έξι: Στο πρώτο στάδιο, νιώθεις χάλια, στο δεύτερο, αρνείσαι πεισματικά ότι έχεις χωρίσει. Στο τρίτο, η πίκρα είναι μεγάλη, στο τέταρτο επιστρατεύονται διάφορα “όπλα” για να φέρεις πίσω τον πρώην, στο πέμπτο η διάθεση έχει σκαμπανεβάσματα, και στο έκτο έχεις απλά ξεπεράσει τον πρώην.
Ωστόσο, μιλώντας για τη δική της σχέσης ανέφερε το εξής: “Υπάρχουν όμως και εκείνες οι ελάχιστες περιπτώσεις που σε έναν χωρισμό δεν είναι απαραίτητο να περάσεις από τις παραπάνω φάσεις. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα ζευγάρια που έχουν ζήσει έναν πραγματικό έρωτα και μια αληθινή και βαθιά αγάπη, η οποία ωστόσο για κάποιους λόγους έχασε το δρόμο και το στόχο της”.
Και συνεχίζει, ακόμα πιο συγκεκριμένα: “Αν σας φαντάζει αδύνατο, πάρτε για παράδειγμα τον Γιάννη και εμένα, που αποφασίσαμε πριν αρκετούς μήνες να χωρίσουμε. Ωστόσο μέχρι και σήμερα, διατηρούμε το ίδιο σπίτι, βλεπόμαστε, μιλάμε και διατηρούμε μια καθημερινή, γλυκιά και ανθρώπινη επαφή, χωρίς εντάσεις και χωρίς καβγάδες, αλλά με ειλικρίνεια για το πώς νιώθουμε”.
Παράλληλα, η ίδια με μεγάλη ειλικρίνεια ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να βρεθεί στη δυσάρστη θέση, να ακούσει και να διαβάσει αναλήθειες. “Και αν υπήρξαν κάποιοι που αναζητούσαν πρόωρα και βεβιασμένα σε μας μια δυσάρεστη είδηση χωρισμού, εμείς δεν την επιβεβαιώσαμε, γιατί απλά δεν νιώθαμε καμία τέτοια υποχρέωση απέναντι σε ανθρώπους που μας νοιάζονται μόνο ως “είδηση σόου μπιζ”… Για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται, ναι, πέρασαν 3 πολύ δύσκολοι μήνες, αλλά όταν βιώνεις το χωρισμό ως μια κοινή κατάσταση που ισχύει και για τους δυο, ξέρεις ότι πλέον έφτασες στο επίπεδο αγάπης εκείνο που είσαι εκεί για τον άλλον και στα καλά και στα κακά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Εμείς της ευχόμαστε να βρει αυτό που πραγματικά θέλει…

Read More

And More