Ο γάμος της Βάσιας Λόη! Το TLIFE ήταν εκεί!

ΩΡΑ 20.45 Όμορφη όσο ποτέ, φθάνει στο Island, νύφη η Βάσια Λόη. Η νεαρή παρουσιάστρια φορά ένα σομόν νυφικό, έχει πιασμένα τα μαλλιά της κότσο και φορά ένα μακρύ πέπλο. Το μακιγιάζ της είναι σε γήινες αποχρώσεις. Η Βάσια Λόη έφθασε στη Βάρκιζα μαζί με τον αγαπημένο της Νικόλα Μαδιά. Η παρουσιάστρια, που μίλησε στους δημοσιογράφους λίγο πριν κατέβει από το αυτοκίνητο, είπε ότι εκείνη καθυστέρησε για να ετοιμαστεί. “Εγώ άργησα λίγο. Ξέρεις τώρα η νύφη θέλει παραπάνω για να ετοιμαστεί, ξέρεις μαλλιά, μακιγιάζ”, αναφέρει η Βάσια Λόη.

Για το ταξίδι του μέλιτος είπε ότι θα κάνουν κανονικά διακοπές το καλοκαίρι. “Θα ξεκουραστούμε το Σαββατοκύριακο και δουλέψουμε κανονικά από τη Δευτέρα”, αναφέρει η Λόη. Ενώ, τέλος, όταν την ρώτησαν αν θέλει να κάνει παιδιά είπε χαμογελώντας: “Αυτό δεν είναι το επόμενο βήμα;”.

ΩΡΑ 21.00 Ξεκίνησε ο γάμος της γνωστής παρουσιάστριας Βάσιας Λόη και του αγαπημένου της Νικόλα Μαδιά στο Island. Το ευτυχές ζευγάρι επέλεξε την τέλεση του μυστηρίου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, αλλά θα ανταμείψει γνωστούς και φίλους, κάνοντας μια γαμήλια δεξίωση για 700 άτομα.

Εδώ η κουμπάρα Εύη Δρούτσα με κόκκινη τουαλέτα και περίτεχνο κότσο κάνει δηλωσεις στους δημοσιογράφους. “Να είναι πάνω απ’ όλα ευτυχισμένοι!”, είπε η Εύη Δρούτσα για τη Βάσια και τον Νικόλα και αποκάλυψε ότι το δώρο που έκανε στο ζευγάρι ήταν ένας πίνακας ζωγραφικής του Σπύρου Αγγελόπουλου.

ΩΡΑ 21:48 Ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο, Αριστόβουλος Πολίτης δήλωσε πως το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένο.”Ήθελαν μόνο τους στενούς συγγενείς στο γάμο για να νιώσουν το μυστήριο. Είναι ένα τέλειο ζευγάρι!”

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Βίκυ Παγιατάκη.

Στη δεξίωση στο “Island” της Βάρκιζας βρέθηκαν πολλοί επωνυμοι:

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύντροφος της!

Ο Κώστας Χαρδαβέλας φθάνει στη δεξίωση για να ευχηθεί στην Βάσια Λόη!

ΩΡΑ 22:30 Η λαμπερή νύφη βγήκε από την εκκλησία και δήλωσε πως συγκινήθηκε πολύ στο μυστήριο. “Συγκινήθηκα πολύ όταν είδα την διευθύντρια μου να δακρύζει”,είπε η Βάσια Λόη, η οποία αποκάλυψε πως δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού. Όταν την ρώτησαν πως θα είναι η νύχτα του γάμου είπε: “Θα είναι όπως όλες οι άλλες. Τίποτα το ιδιαίτερο”. Τέλος, πριν επιστρέψει κοντά στον αγαπημένο της σύζυγο ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια!

Στη δεξίωση βρέθηκε και η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύντροφο της Γιάννη. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης δήλωσε ότι εξακολουθεί να είναι κατά του γάμου αν και παλαιότερα ήθελε να παντρευτεί. Παρόλα αυτά, είπε πως δεν θα έλεγε όχι σε ένα παιδί. Για την εκπομπή της είπε ότι θα συνεχίσει κανονικά και του χρόνου με την ίδια ομάδα.

Ο Γιώργος Καραμέρος εύχεται “βίον ανθόσπαρτον” στο ζευγάρι! “Εύχομαι η ζωή τους να είναι γεμάτη παιδικά χαμόγελα και του χρόνου να μας καλέσουν σε βαπτίσια.”, είπε ο Γιώργος Καραμέρος.

Από το γάμο δεν μπορούσε να λείπει και ο Σπύρος Χαριτάτος!

Στη δεξίωση το ζευγάρι χόρεψε το τραγούδι “ΈΝΑ”, που το ερμήνευσε η Πέγκυ Ζήνα, η οποία βρέθηκε στη δεξίωση στο “Island”. Η Πέγκυ Ζήνα είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια της νύφης και ο σύζυγο της Νικόλας της ζήτησε να τραγουδίσει στο γάμο, κάνοντας αυτό το δώρο στην σύντροφο του.

Η Νανα Παλαιτσάκη βρέθηκε στη δεξίωση του γάμου του ζευγαριού και απόκάλυψε ότι η Βάσια είχε πολύ άγχος. “Η Βάσια είχε πολύ άγχος για να είναι όλα τέλεια και να περάσουν όλοι καλά”.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ευχήθηκε με τη σειρά της στο ζευγάρι να είναι πάντα “ευτυχισμένο και ερωτευμένο”.

Ακόμη, στη Βάρκιζα ήρθαν για να ευχηθούν στο ζευγάρι και ο Γιώργος Τσαλίκης με την σύζυγο του.

Ρεπορταζ: Κική Τσολακίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ για το γάμο της Γωγώς Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα.

Read More

And More