Β.Καγιά: ”Στην τηλεόραση μπορώ να είμαι ο εαυτός μου χωρίς εκπτώσεις!”

Η Βίκυ Καγιά, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”Celebrity”, μίλησε για το τι δεν ανέχεται να της λένε για το επάγγελμα του μοντέλου. ”Με εκνευρίζει να λένε τα μοντέλα γλάστρες, χαζές, διακοσμητικά στοιχεία. Το modeling θέλει έξυπνα κορίτσια και δεν είναι τυχαίο, πως όσες είναι στην κορυφή είναι πραγματικά πανέξυπνες”, είπε χαρακτηριστικά.

Τι την γοητεύει όμως, στην τηλεόραση; ”Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, χωρίς εκπτώσεις. Μπορώ να λέω και τη βλακεία μου και το αστείο μου. Είμαι αληθινή, όπως είμαι πραγματικά, δεν χρειάζεται να υποδυθώ κάτι άλλο.”

Επιπλέον, δήλωσε: ”Είναι τρομερό πως κάποιοι δημοσιογράφοι γράφουν για το Next Top Model, ότι αποκλείεται όλα αυτά να συμβαίνουν στο χώρο της μόδας. Υποστηρίζουν ότι όλα είναι στημένα. Πώς το ξέρουν; Δουλέψαμε ποτέ μαζί σαν μοντέλα και δεν το θυμάμαι;”

Σχετικά με τον γάμο της με τον Νίκο Κριθαριώτη: ”Με τον Νίκο ως άτομα λειτουργούμε πολύ αυθόρμητα. Ο γάμος αποφασίστηκε και οργανώθηκε σε ένα μήνα. Κατάλαβα ότι είναι ο άντρας με τον οποίο θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου, πολύ σύντομα. Έχουμε μια πολύ περίεργη χημεία, συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο.”

Και συνέχισε: ”Ο στόχος του γάμου μου εξαρχής ήταν ένα παιδί. Το σύντομα ή όχι, δεν το γνωρίζω. Όποτε είναι να έρθει καλώς να έρθει. Είμαι υπέρ του να γίνονται τα πράγματα φυσικά κι όπως τα θέλει το κάρμα μας και πάνω από όλα ο Θεός.”

Επιπλέον, ανέφερε πως πάντα ήταν άνθρωπος που προστάτευε την ιδιωτική του ζωή, χωρίς όμως να ενοχλεί κανέναν ή να κρύβεται υστερικά. ”Βεβαίως και θα μοιραστώ αυτό που συμβαίνει στη ζωή μου, χωρίς όμως πολλές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες”, είπε η Βίκυ.

Τέλος, όπως αποκάλυψε, θα έφευγε άνετα για να ζήσει μόνιμα στο εξωτερικό λόγω της κρίσης στην Ελλάδα, γιατί είναι υπέρ των αλλαγών και του να δοκιμάζει νέα πράγματα. ”Ακόμα και στο Χονγκ Κονγκ να έπαιρνε δουλειά ο Νίκος και να μου έλεγε ότι πρέπει να φύγουμε, εγώ θα πήγαινα! Κανένα πρόβλημα. Κάτι θα έβρισκα να κάνω εκεί…”

Read More

And More