To oλοκαίνουριο tattoo του Beckham. Δες photo όταν το έκανε!

Η αδυναμία που έχει ο David Beckham στα tattoo είναι γνωστή αφού το σώμα του μετρά ήδη πολλά τέτοια. Και την ίδια ακριβώς εμμονή ακολουθεί και η Victoria, η οποία αναμένεται να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους.

Πρόσφατα, όμως, ο David έκανε ένα ολοκαίνουριο tattoo το οποίο θα μπορούσε άνετα να κοσμεί τον τοίχο μιας καθολικής εκκλησίας αντί για το μπράτσο του.

Το ολοκαίνουριο tattoo του David που το έκανε στο στήθος του δείχνει τον Χριστό τον οποίο τον τραβάνε προς τα πάνω 3 Χερουβείμ.

Αυτή είναι μια από τις photo που ανέβασε ο David Beckham στο προφίλ του στο Facebook

Tι συμβολίζει όμως, το νέο του tattoo; Ο David λέει ότι συμβολίζει εκείνον και τα τρία του παιδιά, τον Brooklyn, 11, τον Romeo, 8, και τον Cruz 6. “Kάποτε τα παιδιά μου θα χρειαστεί να με κοιτάξουν αντί εγώ εκείνα”, λέει ο David και συνεχίζει “αυτό το tattoo σημαίνει πάρα πολλά για μένα!”.

Όσον αφορά στο ποιος ήταν ο άνθρωπος που του αποτύπωσε το σχέδιο στο στήθος; Όπως λεγραψε και ο διάσημος ποδοσφαιριστής στο προφίλ του είναι ο Marc Maconahy, ένας από τους πιο διάσημους tattoo artists ο οποίος έχει κάνει και πολλά tattoo στον Johny Depp, στον Bradt Pitt και την Victoria Beckham.

Τέλος, ο David έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ότι κάθε tattoo που έχει πάνω του είναι πολύ σημαντικό για εκείνον κι ότι έχει πολλά να πει. Το συγκεκριμένο διήρκησε περίπου 8 ώρες, τελείωσε στις 3 το πρωί κι έπειτα πήγε στον Marc για κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.

Για να δεις τον David Beckham να μιλάει για το tattoo του, απλώς κάνε Like στο επίσημο fan page του στο Facebook.

Read More

And More