Όσκαρ: Ποια είναι τα φαβορί και ποια τα outsider!

Η 83η απονομή των Όσκαρ είναι πλέον γεγονός! Απόψε, στις 00:00 ώρα Ελλάδος οι πρώτοι stars θα αρχίσουν να καταφθάνουν στο κόκκινο χαλί που έχει στρωθεί έξω από το Kodak Theatre. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 4:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας και θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες.

To TLIFE θα σου μεταδώσει ζωντανά όλη την τελετή οπότε και θα ξέρουμε αν ο δικός μας “Κυνόδοντας”, ταινία του Γ. Λάνθιμου που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, θα κατακτήσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

Μέχρι τότε, όμως, και κρίνοντας από τα πονταρίσματα των ξένων bookmakers μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι τα φαβορί και ποια τα outsiders.

Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. Τι συμβαίνει με τον Κυνόδοντα;

Τι συμβαίνει, λοιπόν, με το όσκαρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας; Σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων, τα πράγματα για την Ελλάδα δεν είναι και τόσο ευοίωνα αφού ο Κυνόδοντας δεν είναι φαβορί. Στην Landbrokes δίνει απόδοση 26 και είναι τέταρτο φαβορί, στους πέντε υποψηφίους. Η ταινία η οποία εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί για την κατηγορία αυτή είναι το μεξικανικό «Biutiful» με 2,1 και ακολουθούν το «Ίσως αύριο» με απόδοση 2,8 και «Incendies» με απόδοση 3,5. Αντιστοίχως, στην BetFair το «Biutiful» δίνει 2,02 έναντι 3,45 του «Ίσως, αύριο» και 3,3 του «Incendies». O«Κυνόδοντας» δίνει 15 και το «Εκτός Νόμου» 65. Τέλος, και στην WilliamHill η ελληνική συμμετοχή έρχεται τέταρτη. Φαβορί για το όσκαρ καλύτρης ξενόγλωσσης ταινίας είναι το «Biutiful» με 1,909 και ακολουθούν τα «Ίσως αύριο» με 3,25 και «Incendies» 3,75. Ο «Κυνόδοντας» δίνει 9 και το «Εκτός νόμου» 17.

Όσκαρ καλύτερης ταινίας: Ο λόγος του Βασιλιά ή The Social Network;

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα! Η ταινία Ο λόγος του Βασιλιά εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί από όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων με απόδοση από 1,17 έως 1,29. Αμέσως μετά ακολουθεί η ταινία The Social Network με απόδοση περίπου 5 και ακολουθεί σαν τρίτο φαβορί η ταινία Αληθινό Θράσος με απόδοση από 35 έως και 55.

Τα φαβορί για το Όσκαρ Α Γυναικείου και Α Ανδρικού Ρόλου

Αν αποφασίζαμε να ποντάρουμε τα χρήματά μας στην Νάταλι Πόρτμαν για την ερμηνεία της στην ταινία Μαύρος Κύκνος και στον Κόλιν Φερθ για τον Λόγο του Βασιλιά ένα είναι σίγουρο: τα κέρδη θα ήταν ελάχιστα! Και αυτό γιατί τα δύο αυτά ονόματα είναι τα απόλυτα φαβορί για το Όσκαρ Α Γυναικείου και Α Ανδρικού Ρόλου αντίστοιχα με τις αποδόσεις να είναι κοντά στο 1,02!

Read More

And More