Δ. Βανδή: “Έχω ζητήσει από περιοδικό να μην μου σβήνουν τις ρυτίδες!”

Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται για το περιοδικό Celebrity και μιλάει για όλους και για όλα σε μια πολύ απολαυστική συνέντευξη. Θα πρωταγωνιστήσει στην μεγάλη οθόνη; Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωσε ερωτευμένη με τον σύζύγό της; Πόσο χρονών είναι;

Η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε στην συνέντευξή της ήταν ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο να αφήσει για λίγο το τραγούδι και να ασχοληθεί με την υποκριτική. Όπως είπε χαρακτηριστικά “Μου έχει γίνει ήδη μια πρόταση για κινηματογράφο και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Θα ξέρω σίγουρα μέσα στο Μάρτιο”.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς νιώθει όταν σβήνουν τα φώτα, η Δέσποινα απάντησε ότι νιώθει όπως κάθε άλλη νοικοκυρά. “Είμαι μια κλασική Ελληνίδα γυναίκα, που θα ανοίξω το ψυγείο να δω τι λείπει για να ψωνίσω, να μαγειρέψω για την οικογένεια, γιατί μπορεί να έχω δουλειές όλη την ημέρα οπότε πρέπει να αφήσω φαγητό για τους υπόλοιπους όσο θα λείπω. Ζω μια απολύτως ισορροπημένη ζωή. Όταν μπαίνω στο σπίτι μου και βγαίνει το make up, φεύγει από πάνω μου και αυτός ο ρόλος, γίνομαι μια κανονική γυναίκα με όσα συνεπάγεται αυτή η έννοια”.

Ποια είναι, όμως, η σχέση της λαμπερής τραγουδίστριας με τον χρόνο που περνά. Η ίδια δηλώνει ξεκάθαρα την ηλικία της και μάλιστα λέει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Μάλιστα, όπως είπε στην συνέντευξή της έχει φτάσει σε σημείο να ζητήσει από περιοδικό να μην σβήνουν όλες τις ρυτίδες! “Θέλω να βλέπει ο κόσμος ότι όταν μια γυναίκα είναι 40 χρονών δεν μπορεί να δείχνει 20αρα, είναι γελοίο”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφροά στην σχέση της με τον Ντέμη Νικολαϊδη η Δέσποινα Βανδή βάζει τα πράγματα στη θέση τους: “Σίγουρα δεν έχω το χτυποκάρδι του πρώτου εξαμήνου. Να, σήμερα το πρωί, για παράδειγμα, βγήκε από το μπάνιο και ασυναίσθητα είπα από μέσα μου : Τι ωραίο άντρα που έχω. Τον θέλω!

Read More

And More