Η μικρή Αναστασία στα χνάρια του μπαμπά Σάκη!

Η Κάτια Ζυγούλη, από την ημέρα που έγινε μαμά κι απέκτησε την αξιολάτρευτη Αναστασία, δεν την αποχωρίζεται λεπτό. Την ακολουθεί σε κάθε της βήμα και είναι τόσο αφοσιωμένη στην ανατροφή της, όσο λίγες μαμάδες στις μέρες μας.

Κάθε μέρα λοιπόν, καταφθάνει στο εργαστήριο μουσικοφωνητικής έκφρασης για να αφήσει την Αναστασία, κι επιστρέφει στο τέλος του μαθήματος για να την παραλάβει. Η Αναστασία, που τον Νοέμβριο έγινε δύο ετών, σύμφωνα με την ”Real life”, μπορεί να μην έχει μάθει να μετράει αριθμούς, αλλά έχει μάθει να μετρά νότες.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια, από την πρώτη στιγμή, ήθελαν η κορούλα τους, να αγαπήσει τις τέχνες και μέσω εκείνων να καταφέρει να εκφράζεται, ν’ αγαπήσει τα ταλέντα και τον εαυτό της. Επιπλέον, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, η Αναστασία έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί ομαδικά και να επικοινωνεί με παιδάκια της ηλικίας της.

Τέλος, οι δασκάλες της εκεί, έχουν ξετρελαθεί μαζί της κι αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η Αναστασία ”είναι ένα ιδιαίτερα χαρισματικό και χαρούμενο παιδάκι, που με τον αυθορμητισμό και τα νάζια του, γοητεύει τους γύρω του”.

Read More

And More