Νίνα Λοτσάρη: Πληγώθηκα πάρα πολύ από τον Μπεγνή

Μετά τη συνεργασία τους στην παράσταση “Μάτα Χάρι”, οι πρώην συμπρωταγωνιστές χωρίστηκαν σε δυο στρατόπεδα. Το ένα είναι αυτό της Νίνας Λοτσάρη και του άλλο αυτό του Χάρη Ρώμα – Μέμου Μπεγνή.

Ο Χάρης Ρώμας έφυγε δυο εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί η παράσταση στην Αθήνα αναζωπυρώνοντας τις φήμες για πολύ κακές σχέσεις με τη Νίνα Λοτσάρη.

Δεν πέρασε όμως πολύς καιρός και ο Μέμος Μπεγνής πριν μέρες δήλωσε ότι το μόνο που θα του μείνει από τη συνεργασία του είναι: “Δυο πολύ αγαπημένοι μου άνθρωποι, ο Χάρης Ρώμας και η Τάνια Τρύπη, με τους οποίους είμαι πλέον πολύ καλός φίλος”. “Δεν υπάρχει περίπτωση. Με τη Νίνα Λοτσάρη δεν δέσαμε”, δήλωσε ο ίδιος όσον αφορά τον αν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί της.

Η σοπράνο από την δική της μεριά φρόντισε να δώσει την δική της απάντηση δίνοντας έτσι συνέχεια στην κόντρα ανάμεσά τους. “Πληγώθηκα πάρα πολύ, γιατί όχι μόνο είχαμε καλές σχέσεις και χημεία πάνω στη σκηνή, αλλά και άψογη συνεργασία”, υποστήριξε η ίδια που έπεσε από τα σύννεφα με τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της.

“Με τον Μέμο ήμασταν μια γροθιά. Τι να πω; ότι ζούσα μια ουτοπία; Στο καλλιτεχνικό μέρος, όχι μόνο τον είχαμε στα όπα-όπα, αλλά τον πίστευα και τον θαύμαζα. Ύστερα απ΄όλα όσα κάναμε γι΄αυτόν στην παράσταση, όπου βγήκε τόσο καλός όσο ποτέ, δεν περίμενα μεν να μου πει ευχαριστώ, αλλά ούτε και φανταζόμουν ότι θα φανεί τόσο αγνώμων”, συνεχίζει.

“Στη χημεία υδρογόνο 2 οξυγόνο μας κάνει νερό. Δεν μας δίνει φαρμάκι”, αναφέρει χαρακτηριστικά εξηγώντας πως εκείνη μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και φάνηκε αγνώμων κάνοντας λόγο για έλλειψη χημείας.

Όσον αφορά το τι θα ήθελε να πει και στους τρεις συνεργάτες της από την παράσταση “Μάτα Χάρι” δηλώνει: “Ουδείς επικινδυνότερος από τον ευεργετηθέντα αχάριστο!”

Read More

And More