Α. Σρόιτερ: ”Όταν είμαστε υγιείς, δεν πρέπει να αισθανόμαστε ότι μας λείπει κάτι!”

Ο Αντώνης Σρόιτερ σε συνέντευξη που έδωσε στην ”Real News”, μίλησε για την πρεμιέρα του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και μοιράστηκε τα συναισθήματα εκείνης της περιόδου. ”Θυμάμαι την πρεμιέρα ως.. τραυματική εμπειρία. Για πολλούς έμοιαζε με αποστολή αυτοκτονίας. Από την άλλη, όμως, συνήθως μετανιώνεις όταν δεν τολμάς. Ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση για να πω όχι. Θεώρησα χρέος μου, απέναντι στους ανθρώπους του Alpha, που με βοήθησαν και με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις, να μην λιποθυμήσω την πρώτη μέρα που βγήκα στον αέρα, ώστε να μην τους εκθέσω.”

Όσον αφορά στο δελτίο και τις απαιτήσεις του, ο ίδιος είπε: ”Για κάθε δουλειά απαιτούνται κάποια προσόντα και χαρακτηριστικά, που είτε τα έχεις είτε τα αναπτύσσεις. Από κει και πέρα, η εμπειρία είναι τεράστιο όπλο. Το κυριότερο χαρακτηριστικό της παρουσίασης ενός δελτίου, είναι ότι επιβάλλει στη ζωή σου χαρακτηριστικά στρατιώτη.” Και στη συνέχεια τόνισε πως το δελτίο του Alpha, δεν είναι εκτός ανταγωνισμού. ”Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα ισχυρά χαρτιά των άλλων στις 7”, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σχετικά με την εξέλιξη της δημοσιογραφίας, ο Αντώνης ανέφερε: ”Η φετινή χρονιά είναι εξαιρετικά κρίσιμη, γιατί στη διάρκειά της θα ξεκαθαρίσει ποια μέσα θα αντέξουν και ποια όχι. Ελπίδα μου είναι να επιβιώσουν όλα, αλλά το βλέπω δύσκολο.”

Ποια είναι η άποψή του όμως, για την δημοσιότητα; ”Η δημοσιότητα είναι συνέπεια της δουλειάς. Δεν ξέρω αν είναι ευχάριστη ή δυσάρεστη, δεν την έχω αξιολογήσει. Ευχάριστο είναι σίγουρα να σε προσεγγίζει ένας άνθρωπος για να σου μιλήσει για τη δουλειά σου ή να μοιραστεί ένα πρόβλημά του. ”Βαριά” αισθάνομαι τη δημοσιότητα με την έννοια ότι ένα δημόσιο πρόσωπο πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα. Κάποτε περνούσα και κανένα κόκκινο φανάρι, έμπαινα και σε κανέναν λεωφορειόδρομο. Τώρα ντρέπομαι!’

Τέλος, δήλωσε ότι ”όταν είμαστε υγιείς, δεν πρέπει να αισθανόμαστε ότι μας λείπει κάτι. Πρέπει να χαμογελάμε και να αισιοδοξούμε για το μέλλον!”

Read More

And More