H J. Aniston παίρνει συνέντευξη από την N. Kidman!

Η Jennifer Aniston και η Nicole Kidman, με αφορμή την συμμετοχή τους στην ταινία ”Just Go With It”, έκαναν μια πρωτότυπη συζήτηση για τη μητρότητα, τον γάμο, τη δημοσιότητα και τα επαγγελματικά, ένα διάλογο που δημοσιεύτηκε στο ”Bazaar”.

Η Nicole, σε σχετική ερώτηση της Jennifer για τη συμμετοχή της πρώτης στην ”Απώλεια”, δήλωσε: ”Μόλις εξασφαλίσαμε τα δικαίωματα για την ταινία, ένιωσα πανικόβλητη. Έτσι, αντιδρώ συνήθως με κάθε ρόλο. Θέλω να τον υποδειθώ, τους πείθω να μου τον εμπιστευθούν αλλά, αμέσως μετά νιώθω ότι δεν θέλω να αναμετρηθώ με αυτόν το ρόλο. Ανέκαθεν έτσι δούλευα. Πάντως, έχεις δίκιο. Το Μάουι στη Χαβάη, ήταν μια ευκαιρία για να χαλαρώσω!”

Και συνέχισαν…

J.A.: Τι σε έλκει συνήθως σε μια νέα δουλειά;
N.K.: ”Συνήθως κάτι παράδοξο. Κάτι αλλόκοτο ή ασυνήθιστο ή πολύ δυσάρεστο. Σπάνια δέχομαι να υποδυθώ συμβατικούς ρόλους. Ως παιδί με γοήτευε κυρίως η σκοτεινή πλευρά της ζωής. Αποδίδω καλύτερα στους περίπλοκους ρόλους. Νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι πιο ανάλαφρο, παρ’ ότι θα το ήθελα.”

J.A: Η μετακόμιση στο Νάσβιλ ήταν κοινή.. επιθυμία;
N.K.: ”Ήταν η κατάλληλη συγκυρία. Ζούσα σαν νομάς όταν γνώρισα τον Keith. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου ένιωθα έτοιμη να γνωρίσω κάποιον και ήμουν αποφασισμένη να μετακομίσω, αν αυτός δεν έμενε στην Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να ριζώσω κάπου. Όταν γνώρισα τον Keith παρακαλούσα να γνωρίσω κάποιον σαν κι αυτόν, αν όχι αυτόν..!”

J.A.: Η διασημότητα μεταλλάσσεται από καλή μάγισσα, σε κακή και ξανά πάλι σε καλή..
N.K.: ”Οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι. Η αδιάκοπη περιέργεια για την προσωπική σου ζωή, σε αναγκάζει να γίνεις τραχύς αλλά δεν μπορείς να λειτουργήσεις έτσι στην Τέχνη. Γι’ αυτό μεταπηδάς συνέχεια από μια κατάσταση σε μια άλλη. Πώς μπορείς να παραμείνεις γνήσιος, ανθρώπινος κι ευάλωτος και παράλληλα να μην επηρεάζεσαι από την εισβολή των άλλων στη ζωή σου;”

J.A.: Η επιθυμία μας να συναντήσουμε τον έρωτα της ζωής μας, νομίζω ότι είναι από τις πιο έντονες και γι άλλους ανθρώπους..
N.K.: ”Ρωτάω συχνά τον κόσμο αν θα προτιμούσαν να ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα για μια ζωή ή να αποκτήσουν μια αξιοζήλευτη καριέρα και υστεροφημία. Κάποιοι απαντούν ότι προτιμούν την καριέρα.”
J.A.: Ξέρω τι θα επέλεγα. Δεν χρειάζεται σκέψη. Έναν μεγάλο έρωτα!

Η Nicole τον έχει βρει στα μάτια του Keith. Η Jennifer.. ;

Read More

And More