Ποιές παρουσιάστριες δεν πήγαν στο γάμο της Λόη;

Ο γάμος ήταν υπέροχος, με λαμπερούς καλεσμένους,αστακό και γαριδοσαλάτα… Υπήρχαν όμως και κάποιες απουσίες και μάλιστα από το εργασιακό περιβάλλον της νύφης.

Δύο παρουσιάστριες του Alter, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Φαίη Σκορδά δεν βρέθηκαν χθές στο γάμο της Βάσιας Λόη.

Οι λαμπερές απουσίες πυροδότησαν σχόλια και συζητήσεις στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν στο Island. Για ποιο λόγο η Σταματίνα δεν μπόρεσε να ευχηθεί Βίον Ανθόσπαρτο από κοντά; Γιατί η Φαίη Σκορδά δεν έφαγε από τα χθεσινά κουφέτα;

Η Σταματίνα γιατί απλά δεν πήρε πρόσκληση για το γάμο, και η Φαίη γιατί πήρε πρόσκληση όπως μάθαμε αλλά απλά δεν πήγε!

Οι κακές γλώσσες θέλουν να έχουν δημιουργηθεί αντίπαλα στρατόπεδα στο κανάλι του Περιστερίου. Η Σταματίνα είναι η διάδοχος της Λόη στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και υποστηρίζει ότι η εκπομπή που πήρε απαιτούσε πολύ κόπο και δουλειά για να πάει καλά στα νούμερα τηλεθέασης. Αντίθετα η Βάσια μιλούσε για μια “στρωμένη” εκπομπή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι όλο το πάνελ της εκπομπής ήταν καλεσμένο στο γάμο.

Αξίζει να θυμηθείς ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε στο ΟΚ την εβδομάδα που μας πέρασε ότι θα πάει στο γάμο της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα στις 20 Ιουνίου και μάλιστα θα είναι η πρώτη κοινή εμφάνιση με τον αγαπημένο της Θέμη Σοφό.

Δες ποιοι πήγαν στο γάμο της Βάσιας Λόη.

Read More

And More