Ο Dior απέλυσε τoν J. Galliano για ρατσιστική συμπεριφορά. Δες το βίντεο

O μεγάλος σχεδιαστής μόδας, John Galliano, πριν λίγο απολύθηκε από τον οίκο μόδας του Cristian Dior. Ο Dior, ύστερα από τις παγκόσμιες διαστάσεις που πήρε βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο φαίνεται ο Galliano να εκφράζει ρατσιστικές απόψεις με απρεπή τρόπο, αποφάσισε να τον απομακρύνει.

Η βραβευμένη με Oscar Natalie Portman, αποφάσισε να διακόψει τη ”σχέση” της με τον οίκο μόδας Dior, λίγο μετά την κυκλοφορία του βίντεο. Αυτή ήταν μία ακόμα αφορμή για τον πασίγνωστο οίκο, να διακόψει, με τη σειρά του τη συνεργασία του με τον σούπερ σταρ Galliano.

Ο διάσημος σχεδιαστής – ήπιε λίγο παραπάνω και- συνελήφθη την Πέμπτη από τις αστυνομικές αρχές του Παρισιού. Αυτό γιατί επιτέθηκε σε ζευγάρι που καθόταν σε καφέ της γαλλικής πρωτεύουσας στην οδό de la Perle και μάλιστα, από την Δευτέρα κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και βιντεάκι που αποκαλύπτει κάποιες του απόψεις..

Δες το βίντεο με τον σχεδιαστή να λέει ”I love Hitler”:

Σε αυτές τις αντιδράσεις και τις ακραίες συμπεριφορές του σχεδιαστή, δεν μπόρεσε να αποσιωπήσει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Dior, Sidney Toledano. ”Καταδικάζω τις δηλώσεις του Galliano, που βρίσκονται σε πλήρη αντίφαση με τις βασικές αξίες, που τόσο καιρό υπερασπίζεται ο οίκος”, είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλεόν, η Natalie Portman, που είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του νέου αρώματος του Dior, σε συνέντευξή της στη New York Times, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεργάζεται με τον Galliano. ”Είμαι υπερβολικά σοκαρισμένη και αηδιασμένη από την ώρα που είδα το σχετικό βίντεο”, είπε η ίδια.

Με βάση την εισαγγελία μπορεί να τιμωρηθεί μέχρι και με 6 μήνες φυλάκιση!

Read More

And More